19 січня 15:21

Філософія життя: ти хочеш бабу, а баба хоче, щоб ти здох. Ти їм пропонуєш високорозвинуте майбутнє — вони ж хочуть ретро і ходять з баньочками по вулиці, як придурки — всі хочуть бути святими, а тебе оголосити Дияволом, бо Всі Свої, затруєні куривом, люблять своє Ретро. Долбойоби курвиві. Вони не хочуть дати тобі радіти — вони хочуть, щоб ти страждав — а вони тебе жаліли, вони хочуть, щоб ти здох — а вони тебе оплакували. Отака в них курвива україньшька любов з пересохлими пиздами

.. Тут щось зажувало... сказала «одне яйце» — то мусить бути одне(!) , а не два (!!) до «лєзону» до риби, бо щуриха по жизні скряга і скупердоза, хоч має задницю нівроку, але нікому не дає, бо то тільки для неї. Випадок, коли срака мудріша від голови.

Вона до сих пір згадує, як то було весело, як ти впав з драбини: вони сиділи за столом, а ти пішов оглядати горизонти із вчора забетонованої (чітко розрахованої) сходової площадки між поверхами. І з останнього щабля драбина ковзнула по металу і зникла з-під ніг, а ти гепнувся грудьми на рейку, на яку хотів стати, потім потихеньку сповз на підлогу і лазив накарачки — не міг вдихнути, потім тиждень ходив перемотаний рушниками, бо груди боліли так, що з ліжка сповзав на підлогу, перевертався на коліна, потихеньку підносив зад — і тоді вже спинними м'язами решту тіла, бо грудні м'язи і прес годі було напружити. А їй, сука, весело — як тій дурі з «Приборкання непокірного», що їй Челєнтано не міг витлумачити, як то болить, коли падаєш. А та друга дура знизу (сестириця найрідніша!!!) не може зрозуміти, як тобі остоїбло її мугикане розлоге спІвання.

Боже, дай йому нормальне житло без бабів і дороги-переходи без курвидел на всіх ямах і вузьких місцях, бо

.. сидить скотина жуйова реклама на букві ж без вертикальної палочки, і невідомо звідки влізла жуйова реклама, а інтернету нема, бо з прижодом жуйла до влади знов почали *секторні відключення електроенергії" — жочуть, щоб Іван почав вбивати від безвижоді, скоти їбучі в душу і в голову.

Курвиве бидло, падло прокляте: одне на самі свята влаштувало страсті зі сльозами, бо не мало чим хрестика з тіста намалювати над дверима (там тих хрестиків вже, як зірочок на літаку-бомбардувальнику) — їй здається, що ти приходив тільки за "жеривом", а роботу вона ніяк не цінує, пизда присохла з поліпами (порадив їй те прокляте жериво викинути псам або винести бідним на вулицю) ; другі скоти твою банківську карту заблокували (і яке відношення має Ощадбанк до банку Креді Аґріколь?) ; треті падли Інтернет відключили на самі свята, а самі жеруть, граються і хіхікають в Інтернеті і в телефоні. І будь добрий, і будь мудрий, коли кругом тебе сволота хоче тебе провчити, бо вже не люди, а остогибла мерзенна наволоч. Їм, гнидам, або льодовика стіною, щоб подавив і перемолов на фарш, або зашквар з пожежами і задухами на кишки пересохлі. Щось одне — бо ти ще не вирішив, чи сам хочеш замерзнути, чи згоріти.

Бо гниди, як обкурені блохи в банці, які вже не маюь сили дихати, рухатися, радіти, тільки гнити і скиглити на своє життя нікчемне безвихідне безповоротне в гнилих курвивих ямах від порога до "скамєйки" на призьбі, де потруїти всіх решту недотруєних — і назад до гнилої обкуреної нори зі смердючими купами непотребу і шарудящими щурихами в тому непотребі. А щурихи ще люблять пиздіти і мугикати много і пиляти і їбти в голову, що в тебе не так в їхньому щурячому царстві, де пиздячі і мугикаючі щурихи мають бути центровІ найголовніші диктаторки (такий в них матріархат) , а ти їм не маєш бити морди за кожне рогате слово і кожен кривий погляд в твій бік, а маєш чинно уклінно слухати, бо Як щуриха сказала — тАк мусить бути.. Курвидло пересушене.. Їй не хлопа — їй бабу треба до грання, бо вже видресирувала своє жало зміїне до найтоншого свербління — так їбти мозги, так крутити динамо, так вихиляти голосочком перед знайомими і незнайомими мужиками, щоб з кожного викрутити щось для себе — і ні одному не дати. Падло стервозне. Кривий в тебе буде рік і кривий рід, козлото.

19 січня 18:12

На капустяних крильцятах свободи (долбоїбня злоїбуча, но — добронравствєнная, сама сібі нравіцца).

"Цєбя прєврацят в золата". Піздно, батєнькі, піздно, я вже вас прокляв, і підете ви в сраку, а там золота нема — саме гівно. Бо така ваша срана курвива доля. І будете ви з'їджені хробаками, затоптані мухами, засрані коровами "на луках Сварожих", і моя сестриця там буде пастися, зміюка безнога, як при житті повзала шлейфами по запилюжених вулицях — так і там повзатиме, і земля під нею буде вигоряти, і нічого не зможете порадити, бо "доця божа", і там в неї пільги-індульгенції — "свої люди" є, які її дrючать безногу-безруку і при владі тримають, бо хотя би беззуба — не кусається і не царапається, бо не має чим — добrа хrобашлива потвора. А гаrяча, бо вогненого брата зжерла і тепер ригає, давиться, і не може виригнути (тут вам замість коми вискакує нагорода від cheetah keyboard, за 108тисяч 934 дотиків і 96 передбачуваних введень з підказок в бєгущєй строкє — добре хоч автозаміни не пиздячить, як рідна від срні soni xperia).

Майстер Бодя дзвонив, чи я завтра йому буду помагати стіни вилизувати в козлихи курвивої, яка мені на "щедрий вачір" друге яйце "защемила", таке воно їй дороге, хоч там два лотки пропадає-пліснявіє, і гора закруток чекає бути перегнаною на самогонку, хоч би раз падлюка запропонувала те, що разом закручували. В неї все "жериво" — прОкляте. Українські баби люблять свого бога, який їх по тюрмах тримає і грошики виплачує за сумлінну показову службу, а мужиків вони ненавидять, тому тут матріархат процвітає і курвиве падло при владі, а мужики гинуть на фронті, і невідомо, кому на тім світі ведеться краще: чи похованим в траншеях в бєзымянныж могилкаж (знов сука вперлася — реклама на букву х), чи похованим-оспіваним гавняними панахидами від цивільного курвивого падла і придушеним бетоном і гранітом на груди.. (Той, що логікою хотів пояснити чи заперечити курвиві ритуали, але пальці його не влазили в курвиву дрібну клавіатуру — теж ретро від айфона, бо комп'ютер поновлює Віндовс вже безкінечно.. І гниди Інтернет відключили — ні своє написати, ні чужого послухати.. Гниди горітимуть в пеклі, оспівані-замугикані курвивою сестрицею і мільйонами рупорів.

сьогодні 14:40

Тут не треба "людей в чорному". Тут "всі свої" вас закопають заживо — особливо найрідніші гниди і "найсєрдобольніші" защітнікі благочєстівих нравов із Інтернета. Якби вони раніше дійшли до швейцарського режиму дотримання тиші і надрізали глотки найгаласливішим псам — друзям і слугам людини — може би люди щось і вчудили, достойного уваги і миру. А так — "маємо те, що маємо" : зів'ялі вершки, а коріння — нахуй. Отака в них курвива свобода: кому зле — то буде ще гірше, а кому добре — буде ще краще. Покажіть, що вам добре, що ви щасливі, — і щастя посиплеться з неба. Інакше вас заклюють і засмолять гівном, бо жалі уже не лізуть: тут нєобходіма "істошная радосьць!!" (тіпа радіо люкс ефем, тільки у стократному розмірі: їбіть мене, я щаслива, я так люблю секс! І платіть гроші за те, що мене їбете: я багата — я хочу ще більше! "Більшого вимагай!" — тільки не від тих, хто має, а від тих, хто живе в борг і їбеться з рухомими картинками на екрані. Їм так чи інакше здихати, і ніяка війна їх вже не порятує від хронічних депресій від курвивого падла, бо вони і падло годують, і вас, багатеньких і щасливих потішать прибутками і роботами задарма на багатого пана чи паню з широкими круглими сраками. Качайте сраки — і будете щасливі! І пиздіть, як вам добре, і буде ще краще. Щастя сиплеться не на тих, хто працює, а на тих, хто вміє радіти і морду шлангом перед усіма нещастями і прохачами. В них і мури, і пси, і багацтва, і їбацтва за тими мурами. А ти зі своїм корінням і своїми 2Ж-циклами йди нахуй і їбися з тряпочкою в клуні, і будуть тебе миші і щурі любити і їбати в душу.

Сьогодні 14:43

Худоба гнітюча, шмаркля гнидлива на пероні, шоб ти мільйон разів здихав і здохнути не міг, щоб ти хотів дихати і вдихнути не зміг, шоб тебе поїзди і трактори переїжджали, розгвадзювали твої мозги курвиві в шмарклі з порохами, потім назад все те вкладали і шоб ти виригував гівно з себе до останнього здиху і виригнути не зміг. Щоб тебе давило, мучило, різало, палило — шоб ти, падла, все те відчував і рухнутися не міг, шоб ти за життя був, як в могилі, шоб тобі падлу корова насрала насцяла в пику і ти все те жер і дякував, шо не смола зі шклом, а потім ще смоли зі шклом прямо в роздертий писок, і шоб ти все те жер, коватав і здохнути не міг, шоб воно лізло і лізло в тебе, як ти все життя свою курвиву гавнодишну отруту пхаєш в мене, хоч я тобі, гниді курвивій, нічого поганого не зробив, шо ти мене заставляєш дихати своїм гівном, проклятим і курвивим.

Автобусники срані, що засмерджують автобуси на кінцевих зупинках — і мусиш півдороги дихати отруйним гівном задушливим, сливкою гнітючої смертельної образи в горло, будуть роздерті-розшматовані потрощені між курвивими автобусами, і ворони всього не позбирають, і ніяка швидка допомога не приїде збирати кавалки курвивого падла, між шутром і асфальтом і запилюженою сухою травою розджмакані, розтерті і засмердлі присохлі на сонці. І кожне падло курвиве, яке заходить в громадський транспорт накурене, буде ригати кишками з роздертою пикою, поки всього себе навиворіт не виригне, а голодні пси і ворони будуть рвати-шматувати напівзігниле смердюче нутро, напіввивернуте навиворіт, і смердюче падло нічого не зможе зробити, навіть оком не зможе кліпнути, щоб прогнати різну голодну живність зі своїх кишок, з мухами і хробаками вкупі обліплених.

І останньому мерзенному падлу, яке поперед батька в пекло летить з поїзда з сигаретою попереду всіх, щоб чим більше народу затруїти і вгнітити, — буде порубане на куски томагавком чи ржавою сокирою по хребту вище задниці, щоб навіть рачки повзати не змогло. Буде падло порубане сокирою на дрібні кавалки, і перемішане з болотом, починаючи з хребта. Буде відчувати, як сокира ржава розрубує мозок і черепки, кістки рук і ніг, котрі ходили за сигаретами, платили за отруту, пхали отруту до писка. Буде порубане курвиве падло — і не зможе здохнути, навіть перемішане з гівном і розмазане в фарш не зможе здохнути, буде відчувати курвиве падло, що стається з тілом, коли вбити дух. Що стається з планами, задумами, зі щоденним і щорічним життям в смердючій тюрязі, якщо її день в день, рік в рік курити отрутою, дусити, гнітити, мусолити одним і тим самим гнітючим курвивим смородом. Падло всіх переживе — і буде останньою курвивою калікою повзати, пошматоване, пересохлими світами, і не зможе здохнути, щоб курвиві муки були вічні і нескінченні. Таке прокляття курвивому падлу, що хоче бути і позувати попереду всіх чи позаду всіх, чи зверху всіх, чи знизу в курвивій ямі, в самій гущі життя, перетворюючи його в мерзенну загиджену запльовану тюремну могилу. Таке вічне прокляття курвивому падлу.

сьогодні 14:45

Ви подавитеся своїм сраним "ринком". Він — для тупих обкурених рагулів, яким похуй, все похуй, лиш би гроші заробляти. На найтупіших одноманітних роботах під тупе цілодобове радіо і в тупому гавнодишному цілодобовому гнітючому тюремному смороді. Накинули собі тюрму на груди — все найгірше, що було в сраному совку, — зберегли, а все найкраше, найпередовіше, найсуперовіше — знищили, закопали, зруйнували, обплювали, ніби й не було нічого доброго. Гавноїди ви курвиві. Всю науку знищили, всі винаходи закопали, всіх вчених висрали за кордон, а тут залишили одне карвиве падло, якому похуй. Ото маєте тепер таку курвиву тюремну владу, яка срала на вас і на ваші амбіції, і ніяка закордонна допомога вас, гавноїдів, гавнодихів не порятує. Якщо вам українською мовою щось пояснювати, а ви срали на пояснення і на теорії, то в курвиву яму, в тюрму вам дорога — в раби і в жеброту якогось вже не третього, а сімнадцятого, чи взагалі останнього світу. Негри від вас, рагулів, щасливіші і достойніші, а вам хробаків жерти разом з вашим курвивим падлом по всіх дорогах, і не буде у вас, рагулів, батьківщини, бо ви дітей своїх жерете, крадете в них долю, і майбутнього у вас не буде — ви його засрали і задавили своїми історичними спадщинами. Ви прокляті з самого початку курвивої гнилої історії, відколи гниди з папіросами, люльками і сигарами стали у вас героями, зразками для подражанія. Ви, худобо, не знаєте всеї прірви обкуреної бездухої підлоти. Вас чекає пекло і повне знищення, бо ви не цінуєте того, що в людей в голові і в руках, тільки срану "спадщину" цінуєте — те, що лишається після людини, коли вона здихає. Ви трупоїди, трупожери прокляті.