Я особисто знаю кілька підстав, через які Андрій Садовий зобовязаний подати заяву про свою відставку з посади голови міста Львова.
Інститут громадського захисту два роки тому помітив, що ЛМКП «Львівтеплоенерго» незаконно з допомогою всіх виконавців та суддів районних судів Львова ЗДИРАЄ ніби-то «борги» з жителів Львова від 2001 року (http://gazeta.ua/blog/44704/pane-sadovij-vasha-druzhina-amerikanka). Вгадайте з трьох разів, хто ж міг спонукати всіх виконавців Львова і всіх суддів районних судів Львова ВІДВЕРТО ДЕМОНСТРАТИВНО порушувати закони України, щоб грабувати львівян ?

5a8e3634d0-001.jpg


Мушу визнати, що судді апеляційного суду бояться підтримувати ЦЮ аферу лідера Львова. Я виграв всі такі справи в апеляції. Але навіть слухати ТЕ, що ЦЕ схема, судді апеляційного суду БОЯТЬСЯ. Вони знаходили формальні підстави для того. щоб скасувати НЕЗАКОННІ рішення районних судів, а автор схеми залишався збоку.
Рік тому моєю боротьбою зацікавився керівник ГТУЮ Ярослав Жукровський. Він чітко побачив, що це СХЕМА, що вона діє ТІЛЬКИ у Львові і що діє ця схема тому, що його підлеглі — виконавці відверто порушують закони. Було заплановано провести Круглий стіл https://www.facebook.com/zahyst/posts/1134999409849623.
Пів року тому я йому знову показував незаконну Постанову про відкриття виконавчого провадження.
І ось зараз знову незаконна Постанова про відкриття виконавчого провадження. Напевно, автор львівської схеми здирництва має безпосередній вплив на кожного працівника виконавчої служби.
Я не знаю, чи хтось візьме на себе відповідальність за розробку цієї схеми безбожного здирництва в єдиному європейському місті України, за спонукання всіх суддів і виконавців до порушення законів, але голова міста Львова несе за ЦЕ відповідпльність в першу чергу.
Чекайте інші підстави, через які Андрій Садовий зобовязаний подати заяву про свою відставку з посади голови міста Львова.
Відставка Садового
http://ihor-hook.blogspot.com — мій блог