Тільки конкретика.
Децентралізація влади — ЦЕ передача грошей, повноважень та відповідальності територіальним громадам сіл, селищ та міст. Хто мені не вірить, надаю підтвердження від Президента — https://youtu.be/hJnyP079IMY

В цьому визначенні головний термін — Територіальна громада
Якщо українці в розпіарених змінах втратять територіальні громади сіл, селищ, міст, то хто буде нести відповідальність ?
В 140 статті діючої Конституції України визначено, що «Територіальна громада — це є жителі сіл, селищ та міст». Крім того, нагадаю реформаторам, що всі громадяни України згідно вимог Конституції мають права, які НІЯК не можуть бути порушені:
«Стаття 21. Усі люди є вільні і рівні у своїй гідності та правах. Права і свободи людини є невідчужуваними та непорушними.

Стаття 22. Права і свободи людини і громадянина, закріплені цією Конституцією, не є вичерпними.

Конституційні права і свободи гарантуються і не можуть бути скасовані.

При прийнятті нових законів або внесенні змін до чинних законів не допускається звуження змісту та обсягу існуючих прав і свобод.

Стаття 24. Громадяни мають рівні конституційні права і свободи та є рівними перед законом.

Не може бути привілеїв чи обмежень за ознаками раси, кольору шкіри, політичних, релігійних та інших переконань, статі, етнічного та соціального походження, майнового стану, місця проживання, за мовними або іншими ознаками.»

Тобто, після втілення децентралізації всі громадяни України мають залишатися в своїх територіальних громадах сіл, селищ та міст з існуючими на сьогодні рівними правами

d0a20673bb-e.jpeg