Газ від Фірташа вбиває українців

5c1e74ec610e1.jpg

Багато українців місця собі не знаходять ! їх вбивають цифри в квитанціях облгазів. Фірташ маніпулює рішенням судів і заставляє своїх підлеглих відверто обманювати споживачів газу. Рішенням судів (аж до Верховного) задоволено позов Хмельницькгазу до Кабміну про скасування постанов Кабміну щодо зниження норм споживання газу. Всі займаються піаром, але ніхто не читає ТЕКСТіВ. Будь-хто, прочитавши наступну цитату з рішення Верховного Суду, зрозуміє, що історія з тисячними боргами споживачів газу, висмоктана Фірташем з пальця.
«з метою забезпечення принципу соціальної справедливості, дотримання балансу приватних та публічних інтересів, а також керуючись частиною другою статті 265 КАС України, колегія суддів доходить до висновку, що Постанова № 203 та пункт 1 переліку, затвердженого Постановою № 204,

втрачають чинність з моменту набрання законної сили рішенням суду у цій справі.

Тобто, суд стверджує. що Кабмін має кваліфіковано, виважено, зі всіма існуючими вимогами, впроваджувати нові норми споживання газу від 27 листопада. А тепер для мудрих юристів наступна тема: чи може суд (навіть Верховний) вирішити питання. яке зачіпає інтереси десятків мільйонів споживачів газу в рамках справи між облгазом і Кабміном ? як ЦЕ виглядає з точки зору практики Європейського суду ? І останнє питання для преспішників Фірташа: чому облгази не встановили індивідуальні лічильники всім споживачам згідно вимог законодавства ?
Газ від Фірташа вбиває українців
Ігор Гук
Ihor Hook