Більшість жителів Житомирської області і не здогадуються, що саме в серці нашого обласного центру існують близькі друзі і соратники Віктора Медведчука.

606b2dd011560.png

Знайомтесь, депутат Житомирської обласної ради від ОПЗЖ Костянтин Черпіцький, син відомого корупціонера за часів Януковича Олега Черпіцького, який на сьогоднішній день є бізнесменом, за рахунок вкрадених гектарів нашого міста в районі Корбутівки. Сам Олег Черпіцький ніде не показується розуміючи, що його близькі друзі є ворогами Українського народу, і незабаром може дійти і до нього черга скинути маску проросійського лобіста, але головна мета пана Олега лишитись непоміченим для суспільства, щоб не отримати по зубам від українського законодавства. Малого того, пана Олега називають сірим кардиналом сучасності Житомирської обласної ради, який на сьогоднішній день намагається створити свою групу впливу з числа т.зв. «колобарантів» депутатів обласної ради, що вже потроху намагаються купляти, як тушки за російські гроші. Як каже пан Олег: «В період капіталізму, який немає патріотичності лише бізнес інтереси, можна купити будь-якого депутата, лише різна ціна». Як вам такі кардинали шановні українці в період гибелі наших воїнів на лінії бойових дій, саме руками російського окупанта! Наші вороги є, як зовні так і в середині країні, ми маємо разом боронити наш дім від окупанта, а найголовніше, це приховані шістки, які намагаються системно руйнувати нашу-державу з середини та спонукати нас на протистояння. Їх мета проста знищення нашої нації, але стратегія гітлерівського формату зірвати суспільство з середини, змусити протистояти один одному, і неважливо на якому ґрунті, головне блокувати наш розвиток в усіх сферах життєдіяльності.

Вибір за Вами шановні Українці, ми маємо боронити свій край від зарази перевтілення вовків у ягнят, від колобарантів сучасності, для захисту нашого населення. Не дамо розвитку таким паразитам і шкідникам, як Костянтину Черпіцькому і Олегу Черпіцькому руйнувати наш устрій і впроваджувати ідеологію Віктора Медведчука «Росія не ворог, а бізнес партнер», і «Війни в нас немає це-громадянська війна». Житомирщина має знати своїх недобитків та реваншистів, які працюють за вказівки російських кураторів.