Колись поважав Сергія Куніцина. Колись з повагою ставився до його орденів.

Колись я був в захваті від Сергія Куніцина за його патріотичну позицію під час анексії Криму. Він тоді переховувався від «зелених чоловічків» і мені довелося докласти чимало зусиль аби його знайти і записати з ним інтерв'ю

Я пам'ятаю як Сергій Куніцин себе вів аби стати депутатом по списку блоку Петра Порошенка. Я пам'ятаю як вів себе Сергій Куніцин у статусі депутат фракції БПП

Лише з поваги до Сегія Куніцина я знайшов для себе пояснення чому він опинився у команді Володимира Зеленського. Думав, що людина з бойовим досвідом має бути у команді Президента, щоб розповідати правду про те, що відбувається за межами печерських пагорбів.


Але, дивлячись ефіри Сергія Куніцина мені стало шкода його бойових орденів. З великим сумом констатую, що бойовий офіцер став «шісткою» Офісу Президента та штатною «говорящою головою» ОПУ.

Другий ефір Сергія Куніцина на ток-шоу «Свобода слова Савіка Шустера» і знову в усьому у нього винен Петро Порошенко. Причому претензії екс-депутата від БПП якісь смішні і дріб'язкові — про те що 5-тий Президент його колись не прийняв чи до нього не прислухався. Причому Сергій Куніцин плачеться на Петра Порошенка й на інших ефірах.

Хоча чомусь раніше він, в знак протесту, не складав мандат депутата від БПП, не робив гучних заяв про те, що він ображений. Сергій Куніцин тоді мовчав. Тепер голос прорізався.

Наприклад, сьогодні усі учасники ток-шоу Савіка Шустера обговорюють історичну тему «Хто контролює минуле?» — лише Сергію Куніцину знову заважає Петро Порошенко.

Якби бойові ордени могли плакати — вони заплакали. Колись я поважав цю людину, нажаль!

PS: У коментарях відома активістка та переселенка з Криму Наталя Лютікова написала: «Ви помилялися раніше, він зробив дуже багато для укріплення руського миру в Криму. Шкода, що ми з Вами познайомилися пізно, я б розповіла Вам про його кримські дєлішкі...»

Мій ТГ-канал https://t.me/VVgorkovenko/1946