Не хотів писати. Бо писати про катастрофу у лікарнях в умовах пандемії коронавірусу важко. Але не витримав. Особливо, прочитавши допис мера Володимира Борисенка про те, що до нього звернулися за допомогою лікарі Бориспільської багатопрофільної лікарні інтенсивного лікування, де пацієнти у критичному стані потребували медичного обладнання, а його бракувало.

У листопаді минулого року «Європейська солідарність» пропонувала Бориспільській лікарні кисневі концентратори, але лікарня від них відмовилася. Сказали, що у них всього достатньо. Ключове слово — ВСЬОГО!

Лікарня відмовилася від концентраторів за які просто билися інші лікарні. А вся причина була у виборах мера. Головний лікар Олександр Щур став депутатом райради від партії «Слуга народу». А інший депутат від «слуг» Владислав Байчас якраз балотувався у мери. Тому ці «слуги народу» відмовилися від концентратів, бо вони були від Фонду Порошенка та «Європейської солідарності».

Думаєте ці «слуги» визнають свою помилку? Вони визнають, що підписали смертний вирок тим, хто потрапляє у лікарню? Ага! Дочекаєтесь! Їм просто пофіг! Як казав їхній тодішній керівник обласної організації «Слуг народу» Олександр Дубінський «нікакого крізіса нєт, оні просто п..дят наші дєньгі».

Підписуйтесь на мій ТГ-канал