Я з Волині. Цілий день спостерігав за «луцьким терористом». Не коментував, бо чекав фіналу. Занадто було багато питань. Після звільнення наважуся на кілька висновків. Найперше, схоже на фільм, який зіграний за сценарієм

Володимир Зеленський зробив правильно, що записав відео і виконав одну обіцянку «луцького терориста». Була правильною телефонна розмова. І правильним було видалення відео із закликом дивитися фільм «Земляни». Все дуже правильно та ідеально. У фіналі усі дякують Президентові, котрий врятував життя людей. Ура! Завіса!

Я спостерігаю уважно за комунікаційною командою Володимира Зеленського. Єдиний висновок — вони не здатні реагувати на кризові виклики. Коли виникає якийсь «спалах» та «загроза» вони реагують як слон: довго думають, а потім гучно розвертаються і городять чорт зна" що.

А тут гра ніби по нотам. Та й вимоги "терориста" з категорії "я упала с самосвала — тормозила головой". І зовсім не випадково поряд з міністром Арсеном Аваковим "намалювався" не видний спеціаліст по боротьбі з тероризмом, а звичайний медійник, заступник Глави ОПУ Кирило Тимошенко. Зрештою, який фільм без режисера?!!!

Тепер перспектива. Схоже, що нас готують до іншої реальності. Терорист у Луцьку, вибухи сміттєвих баків біля метро у Києві, терористи з муляжами вибухівки на мостах, обговорення у студії Савіка Шустера теми про нечувану "вуличну злочинність" та обговорення цієї нечуваної загрози експертами з Банкової. Йде нагнітання страху. Страх це також "зрєліщє", яким завжди можна нагодувати, коли немає хліба.

Але тут нюанс — ви впевнені (особливо в Офісі Президента України), що рятівником нації буде Володимир Зеленський?!! Мені здається, що з цією ролю найкраще справиться Арсен Аваков. Таке враження, що єдиним героєм фільму "Врятуй країну" виявиться зовсім не Володимир Зеленський, а міністр внутрішніх справ Арсен Аваков

PS: Пізніше з'явилося відео як "брали штурмом терориста". https://t.me/VVgorkovenko/1090 Виявляється, "терорист" здався сам і близько хвилини чекав, поки його затримають з БТРом, спецназом, димом та "спецефектами"