Третій день чекаю відосіка від Володимира Зеленського в якому він започаткує другу серію його флешмобу #ІдітьУсраку і в цю саму ср*ку пошле члєна своєї команди Макса Бужанского. Того самого який обізвав журналістку виданнчя «Новое время „тупой овцой из одиозного сми“.

2384519.jpg?v=637018952751452870

Але, щось з оперативність в ОПу проблеми. Реакції все немає і немає. Ср*ка є, і то велика, а гнівного відео немає. Реакція партії „Слуга народу“ „Слуга народу“ виявилася у стилі сам дурак. Тобто, з одного боку вибачились за „надмірне та нетичне“ висловлювання Максима Бужанського, а з іншого назвали „достатньо зрозумілою“ реакцію нардепа на оціночні судження журналістки..

Це вони ще навіть не повноцінні депутати. А лише обрані. А коли складуть присягу і стануть повноцінними „слугами“, то журналістів одразу можуть відправляти у далеку еротичну подорож. Це дуже поганий прецедент!

Хамська та бидлувата манера спілування новообраних слуг стає нормою. Зрештою, звикайте! Ще не створена фракція уже „накосячила“ на рік вперед. Для політика, сваритися з журналістами означає копати могилу для своєї политичної кар'єри

PS: До речі, голова СЖУ Sergiy Tomilenko жорстко, однозначно та безкомпромісно став на захист майбутнього української журналістки і сфоткався на заході організованому 1+1. Так потужно за українських журналістів ніхто ще не заступався.