Партія «Батьківщина» за березневе опитування Київському міжнародному інституту соціології заплатила 4050 гривень. Саме така цифра фігурує у партійному фінансовому звіті. Так зухвало брехати може хіба що Юлія Тимошенко.

Трохи математики. КМІС опитав 2004 респондентів. Тобто одна анкета «Батьківщині» обійшлася у 2гр.. Повторюся, ДВІ гривні!

Тобто партія Юлії Тимошенко переконує, що за 2 гр (дві гривні) співробітник КМІС мав сісти на міський транспорт метро/тролейбус/трамвай/маршрутку, витратити на проїзд в одну сторону в середньому 4-ри гривні, потім витратити час на інтерв'ю з респондентом. Тобто на цьому етапі уже маємо «мінус» 2 гривні на дорозі в одну сторону. А якщо врахувати зворотній напрямок, то буде «мінус» 6 гривень

Якщо співробітник КМІС з обласного центру виїзджав за межі міста, то він міг витратити мінімум 20 гривень на дорогу в одну сторону. У цьому випадку маємо «мінус» 18 гривень. А з урахуванням дороги назад вийде «мінус» 38 гр.

Дані анкет мають бути опрацьовані у центральному офісі. Оскільки на етапі опитування КМІС уже пішов у «мінус», то можна можна зробити висновок, що отримані дані оброблялися «за спасибі».

У мене немає питань до ВО «Батьківщина» та Юлії Тимошенко. У мене виникло кілька питань до КМІС.

Вартість однієї Вашої анкети для опитування коштує 7$, або 188 гривень. Це у 91 раз більше аніж витратила партія «Батьківщина».

Скажіть будь ласка:

1) Ви почали займатись благодійністю?

2) Ваша благодійність розповсюджується лише на ВО «Батьківщина» чи список більший?

3) Чи, можливо, Ви стали філіалом ВО «Батьківщина»?

Роздуми сформовані у збентеженому стані на основі статистичної похибки в межах 4050 гривень.