5e99b5313964d.jpg

Багато хто каже, що Крим, Донецьк і Луганськ вже неможливо буде повернути в український простір, бо там, мовляв, вже підростає покоління яке не бачило вільної України, не знає, що таке Україна і зростає в атмосфері російської пропаганди і культу «ополценцев».

Та ми не просто повернемо Крим, Донецьк і Луганськ, а і в найкоротший час адаптуємо їх до сучасної, вільної, европейської України. Жодних проблем з цим не буде — варто лише зачистити терористів, які тримають заручників.

Київ скинув окови нацистської окупації як тільки з нього вибили німецькі війська. Власне, Київ 70 років був в окупації тодішнього «лднр» — ссср, майже століття ці покоління українців виживали в атмосфері не набагато кращій, ніж в окупованому Криму і Сході України. Наврядчи російські окупаційні режими можуть запропонувати щось нове в плані пропаганди і тоталітарного контролю над населенням. Анексований Крим і окуповані окремі території Донецької і Луганської області — це, власне, та ж сама «тюрма народів», тільки в мініатюрі.

Пройшло кілька років після розвалу совка і його провінційне місто Київ стало форпостом вільного світу, містом де відбулось два Майдани, де Революція Гідності стала кульмінацією антирадянських і антиросійських настроїв. Колос на глиняних ногах — СССР, не встигши розвалитись на частини, перетворився в труху. Перетвориться і «ордло». Перетвориться і Росія. За «страну советов» в 1991-му році не вийшло жодної людини. Жодної. Нікому буде захищати і руїни Росії. І окуповані території спокійно і рутинно повернуться в український світ. Ми ж повернулись.