Виборці зеленського, антимайданівці, росіяни, одним словом, вата всіх мастей і забарвлень — всі вони існують у двовимірному просторі і так само як ми, тривимірні люди, не можемо зрозуміти і осягнути чотиривімірний простір, вони не здатні збагнути наш трьохвимірний світ де є місце Майдану та Революції Гідності. Неможливо двовимірній істоті пояснити наш тривірний простір. Для них є лише поняття «вгору» і «вниз», а «вліво» і «вправо» немає. Наша двовимірна істота не може обійти перешкоду зліва чи справа: геометрія його світу дозволяє йому лише перестрибувати інші фігури, не розпізнаючи додатковий вимір.

В їх двовимірному просторі немає координати гідності, вони не мають уявлення що це. Гідність — це тривімірна фігура в їх двовимірній проекції України.

Тому немає жодного сенсу говорити про те, що виборець Януковича, Зеленського чи Путіна прозріє і зрозуміє як він був неправий. Ці двовимірні істоти голосували за капітуляцію перед россією, приниження, плазування і догоджання росіянами. Їх все влаштовувало в політиці Януковича і все влаштовує при Зеленському. Вони не розуміють, що таке гідність і розпізнають в ері Януковича «доллар по 8» і «стабільність». Зеленський нарешті «принесе мир між братськими народами», що б «все було як до Мадану».

Україна і гідність існують в трьох вимірах. В двовимірному просторі -це росія, малоросія, антимайдан і 95 квартал.