слухайте, а може то такий задум був? Ну, всі ж читали, чи чули оту японську байку про 47 ронінів? Там отой, як же ж його, Котсуко-но- Суко. Ну, не в сенсі, сцуко-бля, а шось я про це у Борхеса колись читав, так здається, командира отих ронінів звали, може помиляюсь... не пам'ятаю точно... покладіть капці!

Я, взагалі, про командира ронінів, він тоді аби помститися, пішов нахуй у загул... вигнав дружину з сином (неприпустимо для порядного самурая!), купив собі десь у публічному будинку якусь дівку, ну, ви розумієте... Аби ворогів приспати, мовляв, все, пиздець, ніякої помсти, тільки блек-джек та шлюхі, тобто, бухло та повії... А потім, через декілька років, коли всі заспокоїлися, хуяк! Та як пішов на штурм! Та, як почав мститися за смерть свого дайміо, як зібрав своїх ронінів... А вони вже ніхуя ніякі не роніни, а порядні самураї, вони оцю пиздоту, що замордувала їхнього дайміо... порвуть, як мавпа газету... І порвали ж!
То я про нашу СБУ. Вони такі ніхуя не роблять десятиріччями, кришують, капусту косять, на службу хуяку поклали! І таку здоровезну хуяку, мовляв, та ніхуя, ми зрадники всі, та підораси! Ми окрім кришування, такі, ніхуя не вміємо... Всьо, пиздець, беріть цю Україну голіциць... перепрошую, голіруч. Яка безпека країни? А-ну, стій! Кишені покажи... бізнес є? А якщо знайдемо?
Всі наші сіли такі, та сидять, лихо нам, лихо, лишенько! Ну, знаєте. як в нас кажуть... Москалі долоньки потирають... Всьо будіт харашо, юга-вастокнаш, наваросія, всьо путьом!
І тут хуяк! Український мосад! Мазгавой в пизду полетів з усіма хуйнями своїми, хто там ще? Казак Дрьома? Иди сюди, баклан! Підніми їбало! Знов, хуяк! Шо там, хто ще? «Вєтєрок»? Жилін? Іди сюди, паскудо... А хто тут по ліфтах у нас? Он, бач, будинок? У ньому ота мавпа живе, в'їби її...
Шо кажете? Хуйню якусь мелю? Ну, добре, хуйню, то пішов я від вас... помріяти не дадуть... Ріалісти, їби його маму!