Ну що, дорогенькі мої, нафотожабилися? Наматюкалися з приводу Барни-рогуля, який повівся «геть не по-європейськи»? Чи може все ще роздумуєте, вхопив він його за яйця, чи не вхопив? Та не переймайтеся, не вхопив, цілі сенькові яйця, то прийомчик такий у вільній боротьбі. Я не дуже вправний борець, та колись таке сам робив, жодного разу нічиї яйця особливо не постраждали. А от Сєню я б правильно вхопив! З відтягом!

Одразу, аби позбавитися від невдоволення «інтелектуалів», та інших «демократів», Барна – рогуль голімий, та нічого доброго він оцим прийомчиком зробити не міг, не хотів, та ніколи в житті своєму нічого доброго вже не зробить. А як, щодо вас? Ви усвідомлюєте, що ви з оцим прем'єром і далі на світі житимете? Що усе це букетно-борцівське борсання воно обережно прикрило те, що «він за своє крісло не тримається». Ви вже призабули якось, що студент другого-третього курсу економічного факультету в курсі того, що під час кризису підвищувати податки не треба? Їх, навпаки, знижують. А оцей, що «за крісло не тримається» він знижував? Чи, навпаки, підвищував?

А ви помітили, що прем'єр-міністру країни в обличчя посадовець досить високого рангу кинув, що той, тобто, прем'єр-міністр, є найголовнішим корупціонером, та «кришувателем», а відповідь на ці гучні звинувачення потонула під фотожабами? Відповідь потонула, ніхто нічого не відповів. І ніякий Байден його не зняв, зняти не міг, і взагалі, це смішно було сподіватися, що будь який американський дядечко може вправити мозок аж цілому прем'єр-міністрові цілої незалежної країни. До речі, вправити мозок можливо тільки в одному-єдиному разі – якщо він є. І що у відповідності до нашого законодавства, зняти його може тільки наш парламент, ото саме збіговисько підор@сів. І зрозуміло, що воно його не зніме аж ніколи, хай не тільки Барна, хай хоч Ляшко будь кого хапає будь за що.

Але я не про Ляшка, не про Сєню, та інших підор@сів, я зараз до вас звертаюся. Ви усвідомлюєте, що ваше життя наразі залежить від оцієї істоти, що за крісло своє вхопилася, та не відірвеш її? Що вам заливають гівно у вуха, що, нібито, як не вона, то, взагалі, невідомо що? А з нею все відомо, та все зрозуміло. Мені на пам'ять Польща прийшла часів Бальцеровича, в нього також лайном увесь час кидалися (за яйця, до речі, жодного разу не хапали). Але Бальцерович щось робив, і зараз не поляки до нас по заробок їздять, а ми до них. А що оцей наш Яцегівнюк зробив, податки підняв? Ну, добре, тоді я теж можу бути прем'єром, гірше не буде, мені хоча б відомо, що їх знижувати треба.