Нещодавно спіймав себе на тому, що мені ще досі чомусь дуже цікаво послухати російських «лібералів», та й не тільки «лібералів». Будь кого, аби російського. Спочатку навіть запанікував, мовляв, що це за херня така, може це синдром мешканця УРСР, слідкувати за тим, що на москві коїться? Але потім стало зрозуміло, мабуть, найцікавіше далі буде в них відбуватись. Саме в них, в московському каганаті. Бо ми з вами, шановні співвітчизники, темп втратили, ми відмовилися від справжнього драйву та трешу. Ми вирішили відмовитися від веселого натхнення та романтики гільйотини на користь довгих та нудних нецікавих, «цивілізованих» змін. Як то кажуть про американців, що веселощам доброї бійки вони зволіють нудні судові засідання. Так і ви, дорогенькі, аби Шокіна швиденько на каштані не повісити, вирішили дочекатися, коли він сам собою богові душу віддасть, мовляв, старий вже. Та ні, не сумнівайтеся, він багатьох ще переживе!

Тому будемо чекати, як «цивілізовані люди». Дочекаємось наступних виборів, будемо тим часом вмовляти шановних співгромадян за вілкулів всіляких не голосувати, може кого й вмовимо. Так потроху до змін і доживемо. Нічого ж страшного в тому що, найстрашніше з того на що наш вельмишановний президент спромігся відносно представників старої влади, це одного бородатого дядечка, найбільш, до речі, до кремля близького, «сукою православною» образити. Це теж крок рішучий був! Пам'ятаєте, так і сказав: суко, ти, каже, православна!

А в них відтепер буде значно цікавіше, там вже відверті ознаки трешу пішли. До речі, вже однаково цікаво будь кого слухати, байдуже кого, Нєвзорова, Гундяєва, Кудріна, Шондоровича, валі кульом – всєх разберьом! Дайош сімнадцятий рік у шістнадцятому! В них цікаво – русскіє ідут – чи іноді летять. Он міжгалактична інфантерія, повертаючись після космічного десанту, отримала ятаган у дупу. Одразу санкції – геть турецькі помідори! Це у вас, рідненькі мої, «сбєрбанк расії» як працював, так і працює, у супермаркетах «Балтіка» як продавалася, так і продається. Квіточки до посольства носили, як кацапський літачок гепнувся? Ви ж мої гуманні, ви ж мої такі цивілізовані! А цього разу, після Ердоганового ятагану, ще не носили? А чому, то несіть же ж! Чуйні ви мої, ладні будь якому падлу поспівчувати.

Ні, я, дивлячись на вас, вже не сумніваюся в тому, що в них буде веселіше, там вже в прямому ефірі відверто обговорюють ракетний удар по Стамбулу у відповідь. Он, бачте, як! А ви нарешті своїм ниттям виблагали «головного ментополіцая» аби він кудись прибрав свого Паскала, «ОФІЦЕРА», саме так написав наш фейсбук-міністр. Та «чілавєка нєпрастой судьби», як казали у радянські часи, але у разі перемоги Майдану, доля цієї ментівської потвори повинна була стати ще складнішою, та, може навіть, трагічно обірватися. Але це тільки у разі перемоги, а так, не дамо йому нової посади, та теж можемо призначити його «сукою православною». Це поки що залишається найстрашнішим з того, що ми можемо зробити з будь яким ворогом України. Це ж водночас залишається і найвагомішим внеском нашого президента в боротьбу з ними.

Ну, що, пишемо чергову петицію президентові, та слідкуємо за розвитком трешу у «народів-братів»?