Ось послухай, рідненький, я тобі казочку розкажу. Чув я, що в тебе вибори ось-ось, вибори-вибори… Не зважай на мене, старого, бо я як слово «вибори» чую, чи «партія», чи щось таке, то мені окрім ка-пе-ер-єс, більш нічого на розум і не спадає. Тож, слухай, дорогенький, казочку про ка-пе-ер-єс. Як у моєму дитинстві казав один старий: сідайте зручненько, та слухайте уважненько.

Давно, ще молодий я був, та довелося мені поспілкуватись з неабияким цікавим чоловіком. Колись, за царя Панька, тобто, за радянських часів називали таких людей «біч». Це кацапською мовою означає «бувшій інтелігентний чілавєк», простіше кажучи, був він безхатченком, але за радянських часів був чимось таким, що навіть коли він вже безхатьком став, то, все одно, відчувалося, що колись це була освічена, та неабияка людина. Але десь він там попався на якомусь економічному злочині, попав до в'язниці, після звільнення глибоко поринув у пляшку, та так й не виринув. І ось сповів він мені, нібито сидіти йому довелося разом з Сергієм Параджановим. Як не знаєш, хто це, то потім у Гуглі подивишся. Цікаво те, що сидів Параджанов по… ет, зовсім забув старий, яка то стаття була Кримінального Кодексу СРСР, чи 121-а, чи то 111-та. Та це не суттєво, бо була стаття за гомосексуалізм, за це Параджанова й кинули до в'язниці. А що ти думав, радянська влада вона така була! Так що, як геї в тебе знайомі є, то ти перекажи їм, що як їм гей-паради робити у воюючий країні й досі кортить, то радянська влада їм би такий парад влаштувала! Всім парадам парад!

Звичайно, мені невідомо, сидів той Колька-безхатченко разом із Параджановим у в'язниці, чи збрехав він мені, я це зараз ніяк вже не перевірю, але, припустимо, що сидів, не збрехав. Так от, про отого чолов'ягу, якого Параджанов у дупу то й використав, вже на суді повідомили, що він був член КПРС. А член КПРС не міг бути геєм, підорасом – скільки завгодно, але геєм – ні в якому разі! І у своєму останньому слові на суді, як мені отой Колька розповідав, Параджанов і сказав, що у особі отого члена партії він виїбав усю Комуністичну Партію Радянського Союзу. Отакий був Параджанов!

Так то Параджанов, а тебе, золотенький, комуністична партія і досі їбе потроху. Що, вже не смішно? То ти привіт бабусі з дідусем перекажи, за те, що тебе комуняки досі їбуть. Та скажи їм, що їбав ти їхню «стабільнасть», та «крєпкіх хазяйствєннікав»! А як ці старі пеньки вважають, що їм «галасавать не за кава», то нехай сраку цим бюлетенем підітруть, та додому пиздують, хай комуняк у цьому бюлетені не шукають. Всьо, пиздець, дошукалися!

Отака хуйня, малята.