Як відбувається доставка вугілля.

Продовжуючи досліджувати закупівлю та постачання вугілля в Амбулаторію загальної практики сімейної медицини Комарівської ОТГ ось що ми виявили:


8 листопада була наступна доставка вугілля до Комарівської АЗПСМ на котрій були присутні активісти ГО «Агенція Незалежних Журналістів» та журналісти ІА «Журналісти проти корупції».

Дивного було багато, відсутність будь яких супровідних документів ( директор «ФОП НЕТРЕБА М.П.» все повторював, що усі документи у тому числі і Акт прийому – передачі знаходяться у лікарні у районному центрі), цифри в Накладній без жодних печаток та штампів(це 986 т.) розійшлися з цифрою (це 9930 т.) після зважування. Що за цифри? Як відбувалося зважування? Ми так і не дізналися, пан Нетреба постійно від нас тікав, та не бажав розмовляти.

Але, як ми бачимо у відео сюжеті, вугілля значно різниться, те, що привезено першого разу з тим, що привезено після, але директор ФОП Нетреба М.П. наполягає, що вугілля однакове.

Ось так посадовці використовують бюджетні кошти…

Також, наші активісти дізналися як та де можливо провести експертизу якості вугілля та надали усю необхідну інформацію у Комарівську сільську раду яка виділила бюджетні кошти (а це близько 130000 грн) на це паливо. І тепер, проведення експертизи залежить від керівництва ОТГ. А ось, чи буде вона?

Далі буде…

Департамент зв'язків з громадськістю та реклами ГО «Агенція Незалежних Журналістів»