5b123ab5a4fc4.jpg

27 травня, як раз на Трійцю відмічала свій перший рік життя Комарівська Об'єднана Територіальна Громада що на Борзнянщині. Рік життя Громади в цю скрутну для всієї Країни годину – як десять в розквіт, хватає всього, й непорозумінь, й сварок, але, ціль у Всіх єдина – це зробити так, щоб розцвів рідний краю та багатів, був перший та кращій, щоб було чим пишатися й нам й нашим нащадкам, але… йдемо до свята.
Як на нашу думку, було все просто чудово. Виставка дитячих робіт, конкурси, вікторини, спів дуже гарних хорових колективів, розваги для дітей, новий дитячий майданчик.

5b123af4b60b8.jpg

Комарівський козацький курінь варив справжній козацький куліш яким пригощав усіх охочих, було на стіл та до столу.

5b123b1adf844.jpg


5b123b3589cda.jpg

На заході також було присутнє багато гостей, козацькі отамани, представники Чернігова та інших міст, депутати але, дуже сумно, що не всі. Ваші обранці були б ради Вас бачити на святі НАШОЇ громади…Знаковою стало нагородження представниками козацтва отамана Комарівського козацького куреня Фесенко Володимира медаллю «За благодійність», такою ж відзнакою був відмічений й Голова громади Кантур Юрій Іванович.

5b123b52a61e3.jpg

5b123b7516c28.jpg

На намкінец, хочеться подякувати усім тим, хто-будь як долучився до свята, Депутатам Комарівської ОТГ за те, що знайшли можливість відділити деякі кошти з бюджету громади в ці скрутні часи, Український Молочній Компанії, Керівництву Громади, усім, хто знайшов можливість та й прийшов на перший день народження. Будемо сподіватися, що й надалі наша громада нас буде тільки єднати, а не ділити та різнити.
ЩИРО ВІДАЄМО ВАС ЗІ СВЯТОМ!!!

Заступник Керівника Борзнянської філії ВГО «Журналісти проти корупції»

Журналіст ІА «Журналісти проти корупції»

Тарасенко Ганна

http://pero.org.ua/?p=19032&preview=true