Патріотизмцеживевідчуттялюбовідокраїнивдії

Патріотцетой, хтолюбитьсвоюкраїнуМативжитті.

СинніколинебуденасміхатисьнадМатір«ю.

(МитрополитБілоцерківськійтаБогуславськійАвгустин (Маркевич)

5b0afc4354da5.jpg


22.05.2018 року в с. Комарівка відбулась зустріч депутатів громади зі своїми виборцями де депутати (деяка частина) звітували про те, що вони зробили за рік, на зустрічі був також присутній і Голова громади Юрій Іванович Кантур.


5b0afc7d2824c.jpg

С. Комарівка, не маленьке село, на сьогодні воно налічує близько 1500 тисячі жителів, а в залі на зустрічі з депутатами було ледь 100 душ, чому так? Тяжко відповісти, але є одна правда – людям байдуже! Як що хтось з Вас колись читав Святе Євангеліє можливо пам'ятає той епізод коли Господь входив до Єрусалиму. Народ постилав Йому під ноги свої речі та взивав: „Осанна! Благословен, хто їде в Ім'я Господнє“, а трохи згодом, ті ж люди кричали у Кесаря: „РОЗІПНИ!“. До чого це? До того, що ось ця історія дуже схожа з тією, що відбувається зараз в громаді.

5b0afce12e7d3.jpg

Дуже гарно те, що в громаді є патріоти села, у яких болить за село та громаду у цілому, для таких я привів витяг зі слів сина своєї Країни, митрополита Августина. Син ніколи не буде насміхатись над Матір'ю, син прикриє її наготу, прикриє те, що зараз не бажано бачити, бо він любе, а любов до Матері – це дія, тому і я закликаю Вас, дорогі жителі як села Комарівка так і громади у цілому – давайте вже зупинимось насміхатись над Матір'ю – Громадою, Селом – та засукавши рукава станемо та почнемо щось робити, щоб нащадки пишалися та пам'ятали…

КерівникБорзнянськогоосередкуВГОЖурналістипротикорупції«

ЖурналістСухаревськийГеннадій.