Живе собі у місті Новоград-Волинський що на Житомирщині Дмитро Васильович Гресько якій працює прокурором у місцевій Прокуратурі та виступає державним обвинуваченням у справі Петрука Романа, якого звинувачують у викраденні автівки. Справа дуже дивна та суперечлива, але вона є, і її розглядають у суді міста, ну як розглядають, скоріш відкладають на потім іноді з дуже дивних причин.

30 березня було чергове засідання по справі де, в кінці засідання в знак незгодою з позицією прокурора його було облито зеленкою.
Що ж робить пан Гресько? Він йде до лікарні та робить собі травму у вигляді ерозії рогівки ока. На жаль ми не маємо висновку лікаря який ставив пану Прокурору такий висновок та лікував його від опіку, але ми сподіваймось на те, що пан лікар пам'ятає Кодекс етики лікаря та усвідомлював який крок робив.
От же, що ми маємо? А маємо ми Ухвалу суду, де йдеться про травму, яку отримав Прокурор Дмитро Васильович Гресько у залі суду

viber-imagekkukma-150x150 ЧИ ПОРУШИВ ЗАКОН ПРОКУРОР ГРЕСЬКО Д.В.?

та… відео нашого журналіста, який використав змогу і зняв Прокурора одразу ж після того, як останній був облитий зеленкою. Щоб не бути марнослівними та мати ні ті, які треба висновки ми звернулися з запитаннями до лікаря – офтальмолога і публікуємо скани наших запитань та відповідей на них.

Bezymyannyjgresko-150x150 ЧИ ПОРУШИВ ЗАКОН ПРОКУРОР ГРЕСЬКО Д.В.? Bezymyannyjgresko0-150x150 ЧИ ПОРУШИВ ЗАКОН ПРОКУРОР ГРЕСЬКО Д.В.?

Що ж ми бачимо? З відповідей лікаря ми розуміємо, що людина, який потрапила в око зеленка повинен вісти себе як людина якій дуже боляче, але… погляньмо на коротеньке відео про яке ми говорили вище.

https://www.youtube.com/watch?v=UA-i5nQCJ6M

Що ми бачмо? От же, Прокурор після як він каже отримання травми позує перед камерою.
Ми не будемо давати, а ні правової, а ні моральної оцінки діям Прокурора Гресько Д.В. але, ми сподіваємось, що цю оцінку наддадуть ті, кому це належить за посадою, ми лише надаємо факти.

Попереджаючи думки та висловлювання про начебто проплачених акціях та однобокість у висвітленні подій що стосуються справи Петрука Романа, офіційно повідомляю, у своїх публікаціях процесу, ми оперуємо лише фактами які підтверджуємо документально.

Керівник Комітету допомоги засудженим при ВГО «Журналісти проти корупції»

Сухаревський Геннадій Володимирович

http://pero.org.ua/?p=17164&preview=true