Ви чекаєте 10 вересня?

Я теж чекаю.

10 вересня ще один екзамен для діючої влади, правоохоронних органів і спецслужб.

10 вересня мою країну знову спробують качнути. Хочу подивитись на потуги «качателів», як вони облажаються.

Чому я впевнений, що облажаються.

Поперше, як на мене, то підтримка шоумена Саакашвілі не така чисельна, як у нього заявляють. Особливо серед українських політиків. Так, вони начебто підтримують, але, наприклад, як сказав Садовий, що представники його партії поїдуть поспостерігати за дотриманням законодавства. Ось вам і підтримка. Лещенко одружується, Мустафа сказав, що буде там де треба.

Народ підтримає, скажете. Так, той народ, який звик їздити по платних мітингах, звичайно підтримає. Але підтримка у них рівно доки платять. Так, серед пересічних громадян дуже багато незадоволених владою, що мріють про мессію, який прийде і все швиденько виправить, і бачать його у Саакашвілі. Але вони силять на кухнях та перед екранами моніторів. Ніхто не вийде.

По-друге. Порошенко вже неодноразово показував себе блискучим стратегом і тактиком. Можливо, в ситуації з позбавленням громадянства він перегнув. Але ви чули реакцію світової спільноти? Ні, я теж не чув. Значить, або це все узгоджувалось на високих рівнях, або Міхо просто списали зі сцени світового політикуму. Впевнений, що нинішня ситуація уже давно прорахована, і буде повернена на користь Президента. Чи буде це корисно для українського народу — ну, на порозі важливих реформ, напевно так.

А знаєте чому опозиція не хоче голосувати ці реформи? Бо їх впровадять не вони. Злачинна влада набере балів серед народу, а апазиція залишиться осторонь. Кому воно таке треба, га?

А по-третє, є варіант, що Саакашвілі просто не наважиться перетинати кордон. Може він уже передумав, просто не може «втратити лице». Адже в Україні на нього чекає арешт та можлива екстрадиція у реформовану ним Грузію. Отут і буде екзамен нашим спецслужбам — не допустити провокацій, не дати розгорітись заворушенням, адже ми знаємо кому вигідна дестабілізація нашої країни, і грошей на це він не шкодує.

А Майдану не буде.