58e72ea1b70c6.jpg

Саме так виглядає плата, яку внесли полтавці щоб їх нарешті почули

Це кров полтавських патріотів, пролита на війні з глухотою і сліпотою міської влади. Тільки омивання кров'ю розкрило очі Андрію Матковському:


58e72ebaa5d1c.png


Хотілось би нагадати Андрію Всеволодовичу, що він є лідером найбільшої фракції у міській раді, яка, до речі, у повному складі (виділено чорними прямокутниками) голосувала за за погодження документів на розміщення тимчасової споруди в арці «Газетного ряду». При чому, голосувала всупереч проханням жителів будинку, які неодноразово звертались із проханням не забудовувати арку. Тому у нього є можливість виправити допущені помилки. Чи скористається?

58e72eeeca6f2.jpg

Кров Олександра Коби та Дмитра (прізвище мені не відомо) привернула увагу і кількох депутатів Верховної ради. Зокрема, Костянтин Іщейкін та Сергій Каплін зареєстрували у ВР проект постанови про призначення позачергових виборів міського голови м. Полтава. І, хоч, ця подія носить символічний характер, адже діючий міський голова не складав своїх повноважень, але підняття проблеми до державного рівня — це вже результат.

А от міський голова чомусь мовчить.

Полтава прокинулась. Це вже не протест проти перетворення міста на базар. Це боротьба за право громади самостійно вирішувати в якому місті жити, і як розпоряджатись власним майном. Це боротьба за право вирішального голосу за долю міста і Батківщини.

От тільки чому за реалізацію права, наданою народу Конституцією та законами України, ми все одно маємо платити кров'ю?