Мене прорвало. Щойно прочитав дві новини, тексти яких є взаємосуперечливими.

https://www.pravda.com.ua/news/2021/03/10/7286161/ та https://www.pravda.com.ua/news/2021/03/19/7287278/

І от думаю я собі,- а що відбувається у головах керманичів нашої медицини?. Чи їм через відчуття безкарності навіть впадлу подбати про власний хоча б трохи благопристойний вигляд?

Тягли літаками з Києва той госпіталь, монтували у мороз прямо на снігу, нагнали людей, техніки... І лише для того щоб стояв пусткою по тій простій причині, що попри парадні реляції він просто не був облаштований так, щоб у ньому дійсно комфортно могли перебувати люди, хворі на коронавірус. Не знаю якими зусиллями затягли чи дійсно біда загнала, але аж шість пацієнтів у ньому побували. Під гуркіт генераторів, з нужником на вулиці їх там лікували. Чи можна було нормально його облаштувати? Звісно що так, лише треба було трішки інтелекту. Але на інтелекті у нас капітали не збивають.Тепер у згаданих достойників є свіжа ідея,- перемістити його до Києва і ще там попиляти наші з вами гроші.

От і думаю собі, а що у стольному граді госпіталь на 120 ліжок сильно допоможе навіть у випадку, якщо й раптом запрацює на повну потужність? Чи то просто уже розцінювати його як пересувне «Степанов Шапіто»? Як на мене, то у МОЗ та ДСНС уже мала б посилено прокуратура працювати. Хоча у відомстві . Венедиктової напевно подібних новин не читають.