Нещодавно у Запорізькій обласній науковій бібліотеці і пройшло засідання координаційної ради національно-культурних товариств при голові обласної державної адміністрації. Голова Бердянського болгарського товариства ім. Мішо Хаджийського Людмила Ноздріна презентувала нові книжки – «Летописец Таврии» та «Бердянское болгарское общество им. Мишо Хаджийского». Книги видані товариством за підтримки обласної ради та Департаменту культури, туризму, національностей та релігій облдержадміністрації.

Депутат Запорізької обласної ради Володимир Кюрчев яскраво розповів під час сесії обласної ради про ці книжки та вагому роль болгарської діаспори у розвитку Запорізького краю.

Директор Департаменту культури, туризму, національностей та релігій Владислав Мороко Запорізької обласної державної адміністрації зазначив:
– Видання двох книжок – це непересічна подія. Нові книги Людмили Ноздріної ще раз продемонстрували велич та розмаїття культурної спадщини Запорізького краю, яку складають різні нації та народи, що мирно живуть на щедрій українській землі.