Оприлюднені дані у звіті Рахункової палати про незаконне й нецільове використання коштів Державного бюджету викликають шок!

23 мільярди гривень використано незаконно. І це в той час, як Кабінет Міністрів б'є себе в груди й розповідає про великі економічні звершення. Це не уряд реформаторів. Це уряд базарних клептократів.
Відповідно я направив офіційний запит до НАБУ з вимогою відкрити кримінальне провадження. Я вимагаю від НАБУ невідкладно внести дані до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочати кримінальне досудове розслідування щодо незаконного та неефективного використання державних коштів і майна на суму 23 мільярди гривень.

Як бачимо із звіту Рахункової палати кошти Державного бюджету переправляються на фінансування енергетичних монополій, тотальне розкрадання на тендерах.
Ще одна частина Звіту – це нецільове використання коштів на піар-проекти Прем'єра Гройсмана, який уже давно не займається країною, а займається виключно своїм політичним проектом.
Під час призначення Гройсмана Прем'єром він заявив, що «я вам покажу, як потрібно працювати». Рахункова палата показала, як він «напрацював» на 23 мільярди гривень.