Мінкульт України, МЗС і СБУ знову програють Мінкульту РФ, ФСБ і єврейській мафії. Як завжди. Команда журналу «Музеї України» вже до того якось і звикла. Очікуйте традиційної міжнародної ганьби.

Сайти антикварної єврейської мафії, що пограбувала провідні музеї України, а нині гарячково легалізує вкрадене перед вивозом до путлеровської Росії, що крім нас ніхто не читає?

То продивіться і вжахніться – http://www.thenewyorksale.com/nysale/

Є добре відома міжнародним спецслужбам група колишніх киян (і не тільки), виключно єврейської національності і переконаних прихильників іудаїзму, що для знаючих людей є зрозумілим…

Саме ця, добре структурована і організована банда, у 80-90 роки минулого століття, ТОТАЛЬНО пограбувала і підмінила знакові експонати провідних музеїв України. Богообрані, їм все можна!

Особливо постраждав Національний музей історії України, Нацзаповідники у Лаврі, Софія Київська, Музей Києва, черкаські, чернігівські, львівські музеї… Тихі підміни і викрадення тривають і нині!

Ті мафіозі вчасно емігрували, мають громадянство США та Ізраїлю. І продовжують вдумливо грабувати і вивозити культурну спадщину України.

За повної бездіяльності вищого керівництва СБУ, МВС України, «легковажності» МЗС і демонстративної «відмороженості» Мінкульту України, до якого листи, заяви, сигнали просто ніколи «не доходять»! Про митників без матів краще не згадувати…

Що тішить, більшість членів тієї антикварної єврейської мафії вже багато років «завербовані» спершу КГБ УССР, потім СБУ, нині вже мабуть і модним НАБУ! «Постукують» і явно щедро діляться з кураторами контрабандних культурологічних потоків. Як хто не знає, нині це Польща (транзитом через Білорусь). Потім Німеччина, Франція, Англія і США…

Що веселить ще більше, все це кодло оптом завербувала і ФСБ РФ! Нині саме вони є кураторами ОЗУ. «Творче керівництво», як хто не знав, перебрав на себе сам таваріщ Медінський – теж відомий сіоніст і міністр культури РФ. Саме його кишенькові антиквари, що обслуговують вищі ешелони рашенської імперії, зафіксовані на всіх основних мистецьких аукціонах останніх десятиліть. Вони, до речі, і не ховаються, діють нахабно, чомусь відверто зневажаючи міжнародні спецслужби, які традиційно відслідковують антикварні шабаші, де майже завжди торгують краденим… Плюс, відкрито відмивають гроші – саме цим пояснюються захмарні ціни на деякі лоти…

Якщо навіть маленький журнал «Музеї України» отримує і періодично публікує детальні списки контрабандистів, маршрути, схеми, то що цього всього не мають в СБУ, МВС, Мінкульті, МЗС, митниці?! Мають, все прекрасно знають і розуміють. Чому нічого не робите, корупціонери?

До хлопчиків просто не доходить, що є такі ж детальні схеми і списки ВСІХ негідників у погонах, які те все кришують. І є таке внутрішнє відчуття, що ті нахаби, скоро отримають потужні «привіти» від колег із зарубіжних структур, де корупція не така загребуща…

До речі, Фіма – з дурнуватим погонялом, затарений краденими предметами мистецтва, нині в Києві. Буде їхати на Польщу днями… Що, в СБУ вже одні дебіли залишилися? Не знаєте? Перехопите? Чи вам ще і адресу з телефоном скинути? А нема…

Спеціально для недороблених з Мінкульту, МЗС, СБУ, Посольства наркоманів України у США ще раз нагадую, що вам недолугим треба негайно зробити, і чого ви через тупість не зробите!

НЕГАЙНО (Мінкульт, СБУ) пишете накуреним в МЗС України. Ті роблять подання в Державний департамент США і ФБР США. Питання просте – є аукціон, що продає ймовірно викрадені в державних музеях України культурні скарби. Покажіть документи легалізації – юристи знають. Залучить істориків… До проведення розслідування – ВСІ лоти того мафіозного аукціону БЛОКУЮТЬСЯ і вилучаються.

В день торгів, всіх пасажирів чартерних рейсів з Москви, за поданням України, ФБР не дуже ввічливо покладе фізіономіями в паркет. Це те, що ми повинні були зробити ще на початку 2017, а через тупість деяких чиновників-зрадників, не зробили…

За двадцять років, що я про це пишу – вже набридло. За місяць аукціон мафії продасть серію знакових для України артефактів, які з легальними документами полетять до рашки.

СБУ і Посольство в США стурбуються і може навіть прийдуть на торги. Мінкульт напише в МЗС. Ніхто нічого реально не зробить. Бо дебіли і зрадники. Торги знаємо коли – слідкуйте самостійно.

Однак, є свіжа сюжетна лінія, що може все змінити.

НАБУ!!!

На них круто наїхали саме ті, що саботують повернення культурних цінностей, у тому числі.

Десять останніх років бидлоеліта України спрагло ковтала мафіозні наживки у вигляді витворів мистецтва, які їм поблажливо, за півціни, поставляла міжнародна антикварна мафія… Крадене у відомих людей Заходу і мафіозі планетарного рівня.

А тепер натяк. В НАБУ вже є фото і відеосвідчення картин і витворів мистецтва в деяких будинках і дачах, де вже пройшли обшуки…

А тепер черкніть в ФБР, МІ-5, німцям, французам і особливо, в Швейцарію…

Тепер зрозуміли, чому нашу бидлоеліту можна оптом називати дебільною…

Вас візьмуть не лише за відмивання грошей! А й за скупку крадених витворів мистецтва! Це – набагато гірше…

Давайте зупинимо хоч цей мафіозний антикварний торг!

Віктор Тригуб, редактор журналу «Музеї України»

Велике Князівство Київ. Володимир I, Великий, 980-1015. Сребренник. 1,85 гм. Тип I, Рубльов V.1.1.2.2.4 – це монета. Постійна, облицювальна постать принца Володимир тримає довгий хрест у лівій руці, тамгу в правильному полі, легенда навколо / Обличчя, найменша фігура Христа, борода складається з чотирьох гранул.
Надзвичайно рідкісний та історична монета. Цей тип монети був обраний як обкладинка монети на 2016 рік Рублівський каталог. Край обрізаний і обірваний.
Глибоко сірий над деякими знаходять патину і важкі подряпини

http://www.thenewyorksale.com/nysale/pics/nysale44...

Велике Князівство Київ. Святополк «Проклятий», 1015-1019 рр. Сребренник. 3,42 гр. Тип II. Рубль 5.2.1.2.2 — це монета. З назвою «Петрос». Піднімайся Фігура Святого Петра, стоять обличчям, тримає скипетр / Дворучний тагга з одним кінець закінчується хрестом. Надзвичайно рідко. Легко обрізаний, ховається. Старі подряпини на зворотний

Литва. Київ Князь Володимир Ольгердович, 1362-1394 рр. 0,52 гр. G-P 2550 (R3). Котляр типу 2. Подвійна хрестоподібна тамгга з гранулами / "IS" в бісером коло, сім листів легенди «Влодомир» навколо. Дуже рідкісний. Дуже добре збереглося Литва. Київ Князь Володимир Ольгердович, 1362-1394 рр. 0,26 гр. G-P 2552 (R3), Котляр тип 3. Двохрізовий тембр з пелюстами / хрест у бісеру коло, залишки легенди навколо. Дуже рідкісний. Вихований в 1:00.