Декілька днів тому я писав про справи, які відбуваються в Держгідрографії і як різні нечисті на руку чиновники намагаються змістити з посади голови Олександра Щипцова, де також закликав міністра інфраструктури Криклія звернути на це увагу.


Щож, історія отримала продовження, про яке я хочу розповісти. З незрозумілих причин зараз запущено процес зміни керівництва Держгідрографії. Вчора Міністрерство інфраструктури послало в Кабмін подання про утвердження Падакіна в. о. голови цього відомства, про якого я писав в попередньому блозі. При тому, що він вже був на цій посаді, і при його керуванні бюджет втратив щонайменше 11 мільйонів гривень, про що йдеться у розслідуванні «Стопкору».

https://stopcor.org/eks-nachalnyk-yakogo-pidozryuyut-u-roztrati-ponad-11-mln-derzhgidrografiyi-hoche-znovu-ocholyty-vidomstvo/

Я вважаю, що це підготовлене рейдерське захоплення Держгідрографії, яке продвигають миністр Криклій, держсекретар міністрерства інфрастуктури Галущак та голова профспілки працівників морського транспорту Михайло Кірєєв, що сплановане проти дійсно якісного управлінця в їхніх корисливих цілях.

Я вважаю це саме рейдерським захопленням, тому що:

а) зміна керівництва відбувається з нахабним порушенням встановлених законодавством процедур;

б) Дмитро Падакін, якого проштовхують на посаду, є фігурантом кримінальних справ і таку посаду займати ну ніяк не може!

У попередньому блозі я закликав Криклія звернути на це увагу, але зараз звертаюсь до Кабміну загалом. Сподіваюсь, що ви розумієте, як ця (та сотні інших таких ситуацій) псують рейтинг Зе, а отже і вам, оскільки ви знаходитись на посаді саме завдяки йому.

Також маю надію, що до справи включаться СБУ або РНБО, оскільки це їх посадові обов'язки.

Зараз як раз чергова річниця революції, під час якої люди діяли, щоб таких «бандитських разборак» більше не було, але нова влада чинно дотримується «традицій» своїх попередників.