1. 5f9a9a42ddcd5.jpg

А дно взагалі існує???

Відповідальність за незаконне збагачення скасували судді, яких і самих підозрюють в незаконному збагаченні з подачі депутатів, які теж є фігурантами антикорупційних розслідувань.

Після спроб захоплення державної влади суддями Окружного Адміністративного Суду Міста Києва на чолі з паном Вовком, не пасти задніх вирішив і Конституційний Суд України.
Своїм рішенням щодо скасування кримінального покарання за недостовірне декларування (стаття 366-1 Кримінального кодексу)фактично перекреслив всю роботу по створенню антикорупційної системи в Україні.
Найпоказовішим є те, що саме ряд суддів КСУ знаходилися під провадженнями щодо недостовірного декларування та невідповідності способу життя — своїм доходам. На лице явний конфлік інтересів, однак, і це не головне.
У максимально стислі строки КСУ прийняв подання від недобитих ригів (ОПЗЖ) та ручних маріонеток Коломойського «За МАЙБАХ» (За майбутнє) та в напівсекретному режимі, були відсутні представники ПреЗедента та Верховної ради, прийняв рішення про скасування зазначених вище норм. Родзинкою на торті стало те, що вони навіть не визначили перехідного періоду, а «зарубали все на корню», і вже відучора реєстр декларантів не працював.
Таким чином люди в мантіях всіляко показують нам, що чхати вони хотіли на закон і доброчесність, правосуддя і справедливість, коли питання стосується шкірного інтересу, і йде відмашка від «руки, що кормить».
Все це дуже схоже на антидержавний заколот, при тому, що більш-менш притомної управи на КСУ нема, та у принципі на всю судову систему вцілому. Порошенко з Зеленський судову реформу так і до пуття не довели, бо ручні судді на підхваті — ну, дужжже велика спокуса (як-от суддя Вовк-1, і суддя Вовк-2). Вища рада правосуддя, яка єдина має право звільняти суддів, в основному їх лише виправдовує.
Нагадую, що прийняття АНТИкорупційного законодавство було обов'язковою умовою щодо надання Україні безвізу, а також продовження співпраці з МВФ, ЄБРР, ЄС, США ітд. Що тепер буде з безвізом — невідомо, чи дадуть наступний транш — сумніваюсь. НАЗК, як орган виконавчої влади паралізований (хоч і до того, кладучи руку на серце, не дуже був результативним).
А що ж наш ГАРАНТ КОНСТИТУЦІЇ?
В'яло від ОП прозвучало повідомлення, що ПреЗедент подасть законопроект, де все виправимо, забезпечимо, недопустимо, невідступимо...
Ну,... хотілося б на це подивитися.., а тим часом чекаємо реакції заходу на весь цей правовий і державницький нігілізм...
Розхитування державності йде повним ходом((
Цікаво, під кого готують основу?..