5e792f6362ff2.jpg

На фото – ввічливі Чернігівські поліцейські, які роблять профілактичний обхід для запобігання поширення імпортного китайського вірусу.

Нині дехто з прописних політиканів неоднозначно, досить негативно реагує на можливе посилення владних органів. Та як би вони не билися в політичній істериці, можна цілком об'єктивно стверджувати що якраз такі дії нашої поліції цілком виправдані.
На те вона й поліція щоб передбачати наслідки. І серед поліцейських є люди, які чесно виконують свої професійні обов'язки!

Але ж деякі українці продовжують гратися в хуторянську демократію в той час, як страшенна всесвітня загроза потребує суспільної самодисципліни та державницької диктатури.
І наша дурноголова войовнича майданна охлократія та ненаситні лавочники-спекулянти – теж повинні мати якісь межі своєї безконтрольної войовничості.
Бо коли агресивний охлос починає трощити вікна та бити водіїв-контролерів бусів-тролейбусів – то й поліція повинна забути про толерантне відношення до таких негідників.

Тож, чи потрібен Україні диктатор – важко відповісти однозначно.
Безсумнівно лише те, що наша фарисейська опозиція підніме страшенний галас.
Але й те, що Україна страшенно розбалансована держава і в ній потріібно наводити порядок – теж безсумнівно!

І вибирати шляхи та методики яким чином наводити в державі лад – прямий конституційний обов'язок президента держави.
Але й ми, суспільно активні громадяни повинні не мовчати, вибачайте – в тряпочку, а енергійно доносити свою думку до відома президента...
-----------------------------------------------------
Тож пане президенте – давно відомо те, що всі наші громадяни мають мати рівні права та обов'язки. Теоретично мають мати…
Але ж фактично, деякі зухвальці значно рівніші за всіх інших. Для них нема ніяких перешкод як на рівні свідомості так і закону.
Це особи із вродженою нахабністю, яким при всіх владах та обставинах – глибоко чхати як на державу Україна, так і на простих українців.

Для прикладу візьмемо нинішню, вкрай загрозливу ситуацію з китайським грипом.

Зараз в народі визріває й стає популярною думка – а нащо повертати до України тисячі безконтрольних потенційних вірусоносців? Нащо?
Може для того щоб повністю винищити законослухняних українських громадян?
Нащо повертати тих нахаб, які вже маючи жахливу інформацію про китайський коронавірус – наплювали на безпеку своїх співгромадян та майнули у заморські туристичні гульки.

Підкреслюю, нащо повертати тих мажорів які в кінці січня та лютому-березні цього року – вже знаючи про потенційну бактеріологічну загрозу – їхали-летіли в інклюзивні туристичні закордони до Італій, Канад, Індій чи якихось теплих островів?!

Якого біса тепер, наша і без того небагата держава, яка перебуває під загрозою економічно-фінансового дефолту – повинна ще й витрачати шалені кошти на повернення цих потенційних диверсантів-вірусоносців в Україну?!
Хіба ці недалекі чванливі особи не повинні нести відповідальність за свої зловмисні дії?
Нести якщо не юридичну відповідальність, то хоча б матеріальну!

На мій погляд – треба казати правду таким очманілим від передозування безкарністю, екземплярам.
Не сюсюкати із ними, а відверто казати правду й казати відкритим текстом – хіба ти негідне хитрожопе чмо, не розуміло куди їхало-летіло?

А коли знало та чхало на державу і наш народ – то не ний тепер, не сідай на шию українській державі – а бери ноги в руки та й чимчикуй додому пішки.
Або ж залишайся в тих землях обітованих та й обсирвуй тамтешні заморські кущі))))

зі.. наслідки повернення цих цинічних туристичних гуляк в Україну, нині тяжко навіть прогнозувати.
Це вже не безневинні Санжари – це суцільна суспільна українська обсервація...
зі.зі...звиняйте, накіпіло!

...не заперечую проти поширення...
22.03.20