За винятком часів початку утворення української державності та князювання Святослава – практично вся подальша історія України, є наглядним прикладом бездарного управління.

Бо так швидко зруйнувати могутню державу, могли тільки недоумкуваті рівноапостольні байстрюки та не менш «мудрі» правителі-братовбивці. Що й сталося…

Та завжди провладні писаки-мудрагелі, відлизували управлінський послід своїх хазяїв і знаходили казуїстичні відмовки для пояснення такого недолугого управлінського феномену.

Мов – ми такі відкриті, щирі та доброчесні правителі, але нам завжди шкодять якісь граблі. І ми, тільки із-за цих мстивих грабель втрачаємо державу!

В середньовіччі нашим князям-гетьманам-отаманам… били по лобі граблі-шаблі Батиєвої орди, потім шмагали нагайки польсько-литовської унії, загнуздували аркани кримського ханства чи рубали буйні козацькі голови мстиві москальські сатрапи.

Було таке при першому княжому падінні Русі-України, таке було при Хмельницькому та Мазепі, так було при Скоропадському, Грушевському та Петлюрі разом із Вінниченком...

Нині ж, від початку нашої чергової незалежності – нашій владі шкодять ті ж граблі під виглядом горезвісної «руки Москви», угорського, румунського чи польського репетування та їхнього вето на наш вступ до ЄС чи НАТО…

---------------------------------------------------

Ні, я не захищаю Путіна – навпаки, я впевнений що для України, Путін є головним чужоземним ворогом, тираном і негідником!

Але ж нині, як і в ті стародавні часи значно більшими негідниками, злодіями та руйнівниками держави Україна – є свої, всім відомі елітні хохляцькі махінатори.

І якраз ці віроломні продажні шкури – доводять державу Україна до чергової державної катастрофи…

Доводять, хоча ніби влада й змінилася.

Стала президентом нова людина, доволі чесна й порядна. Людина яка дійсно хоче змінити на позитивний, імідж держави Україна.

Але за десятиліття, злодійська система управління державою була вибудувана так, що змінити щось мирним, демокрачним шляхом, просто неможливо.

Хоч-не-хоч, а без кривавої революції, зразка румунської – в Україні нічого не зміниться...

Бо мафіозна система саботує всі реформації. Бо практично вся наша владна верхівка – це люди які нечесним, а інколи і відкритим злочинним шляхом ставали «елітою нації».

Це шахраї, махінатори та злодії і хоча відомо яким чином ці грабіжники добували і накопичували капітали та притягти їх до відповідальності, ніяк не виходить…

Не виходить і навпаки – справа ідейних основоположників грабежу української держави, продовжується.

Про це кажуть захмарні зарплати чиновників та наглядових рад при держпідприємствах-монополістах. Непомірні пенсії, зарплати та премії – які чомусь не переглядаються урядом Гончарука.

Або ж кричущий судовий феномен із Насіровим – така собі бескінечна фарисейська судова гра в «винен-не-винен»)))

Коли Насіров винен – то посадіть його, а коли не винен, то на лаву підсудних повинні піти ті слідаки-судді-прокурори, які так довго тягнули цю насіровську справу за юридичний хвіст…

-----------------------------------------------

Але як мені здається, таким єхидним чином знахабніла мафіозна система каже Зеленському – ти нас не можеш зламати, а ми тебе – можемо.

Бо в наших руках знаходяться мільярди офшорної та домашньої готівки, куплені і просто підкуплені телеканали та різноманітні медійні засоби гряземетанія устами видатних канальних журнашлюх...

Бережись нас, бо ми Система!

зі… от як Зеленському побороти системну мафію?

Може плюнути на світлі суспільні ідеали та й самому її очолити)))

..не заперечую проти поширення...

26.02.20