Коли в українську чиновну голову десятиліттями вживлявся системний злодійський схематоз, то яке відношення до цієї хронічної владної зарази, має Зеленський?

Якого біса сміють розкривати рота оті слизькі лицеміри, які довгі роки активно створювали злочинну систему грабунку державної казни?
Бісить їхнє двоєдушиє та сатанинська мерзенність!

Якраз отакі негідні дволикі Іуди – знищують найсвітліші задуми праведних Іісусів...

Зеленському треба терміново робити революційні зміни в головах чиновників! Своєрідну управлінську трепанацію й чиновну лоботомію)))
Коли він хоче вивести Україну із прірви – він повинен робити жорстоку ломку охлократичної системи управління.

Тобто, нашому всенародно вибраному Іісусу – досить гратися в біблійну толерастію і підставляти щоки сучасним Іудам.

Досить терпіти, пане президент!
Досить – жени зі свого оточення негідників, ставай тираном і ламай, знищуй, випалюй вогнем оту вкорінену охлократичну систему.
Коли не зламаєш її ти – вона зламає тебе!
------------------------------------------
До відома всіляких недоброзичливих гавкунів – я не ідеолог партії Слуга Народу, не депутат чи міністр його уряду і Зеленський не підкуповував мене мільйонними хабарями-преміями.
Наш президент мені не кум, не сват і я йому не хресний дядько)))

Підтримую його тому, що вже осточортіло жити в державі негідних схематозників та чиновних злодіїв. Підтримую поки маю надію.
Підтримую, поки президент шукає шляхи та засоби, які можуть вивести Україну із глибочезної прірви в яку завели Україну, його всевладні пАпєрєднікі…

5e225a05a2012.jpg

зі... коли він почне робити щось негідне – отоді й отримає жорстку критику. А поки що, Зеленського необхідно підтримувати...

…не заперечую проти поширення… (фото з інета)

17.01.20