В передчутті неминучої політичної кончини, яка може прийти до них вже 1 січня 2020 року, сіамські близнюки, потрохоботи-опоблошники – нагадують знервованих очікуванням кари печерних приматів чи агресивних осінніх мух з падаючим до нуля Ай-Кью.

По їхнім численним лизоблюдним каналам, неупинно линуть похоронні замовні скиглення про якусь несвободу слова, прокльони на адресу більше ніж 73% громадян України за міфічну капітуляцію та брехливі наклепи на молодого президента.

Та чим сильніше скиглять та дзявкають збочені медійні гавкуни, тим більшою стає впевненість в тому що Зеленський веде Україну, хоча й тернистим, але ж таки правильним шляхом!

І цей шлях, тернистий та непрямий – вибрав зовсім не молодий президент. Очевидно і беззаперечно те, що цей тяжкий шлях дістався йому в спадок!

Нинішній нелегкий спорадичний рух України такий тому, що недолугі та підступні попередники Зеленського, залишили йому у спадок стільки політичних та економічних боргів і соціального багна, що швидко вичистити цю багаторічну багнюку не під силу навіть міфічному Гераклу.

Вичистити чи швидко обійти ці, залишені порохоботами та опоблошниками на шляху України державні борги, «мінські домовленості» та численне економічно-політичне багно, теж ніяк не вийде…

Тож, продажні політичні та медійні шлюхи, досить – закривайте вже свого чорного, брехливого рота.

Оцю політично-економічну та суспільно багнюку, творили ви роками! І ви за неї повинні відповідати...

Досить безкінечно брехати і маніпулювати людською свідомістю. Досить…бо ваше примітивне канальне завивання вже дістало!

Досить, бо вже навіть останньому вальцману-кацману зрозуміло те, що при дійсній несвободі слова в Україні, вони б розбіглися як злякані щури по глибоким норам.

Розбіглися та сиділи там тихесенько й сумирно, а не знімали людиноненависницькі відеоролики чи бігали по каналах та захлинались в щоденних-щогодинних істеріках в своїх провокативних шоу і брехливій, практично антидержавній політичній пропаганді…

…не заперечую проти поширення…

9.11.19