До роботи, друзі! Або, пане президент – чи не час «власть применить»?

Як на мене – в нашій молодій українській державі присутній явний передоз сильнодіючого наркотику під найменням «свобода слова» і повністю відсутня хоч якась відповідальність за використання цього потужного психологічного зілля.
Тому різнобарвні, різновекторні українські політичні сили, безконтрольно активуючи необхідну дозу – настійливо заводять убогу мантру про своє міфічне переслідування.

Вони занудливо скиглять про тяжку медійну долю і примусово тягають по майданах, вкрай зазомбовану сумнівними гаслами, свою підневільну електоральну козу.
Чесно кажучи, ота розумово травмована Опоблошна чи Порохоботна електоральна коза – мене починає дратувати. І напевне не тільки мене.

Напевне більшості українців вже осточортіли як свиномордні майданні маніфестанти, так і енергійне патякання розкішних медійних повій про якусь українську несвободу слова.


5db9768428cfe.jpg

Таке артистичне патякання відомих політичних сіамських близнюків, вже визиває нудоту і огиду до цих професійних демагогічних каналій.

Тож, як небайдужий громадянин української держави, я хочу запитати президента Зеленського – пане Володимир – чи не пора тобі вже й «власть употребить»?

Бо впливові, самозакохані та вкрай заздрісливі українські політичні провокатори як з лівого так і з правого флангу, використовуючи на своїх приватних каналах продажних журнашлюх – явно загралися в свободу слова та безкінечну провокаційну гру на твоїх президентських нервах.

І наслідком такої брудної гри є те, що деякі убогі душі, слабкі на державницький розум та критичне сприйняття українських реалій, прийняли подібний медійний шаманізм як пряму настанову до хамських, агресивних дій.

Доходить вже до відкритого словесного нахабства та недвозначних ліквідаційних погроз, які чути від розумово травмованих хлопаків та неадекватних, сексуально невдоволених вуличних дівок.

Правду кажучи – я не заздрю Зеленському, не маю правдивої інформації та дієвих рецептів де, коли, що і як робити?
Наприклад що треба зробити, щоб закінчити оцю нескінченну кровоточиву бойню?
Що робити – оперативно відрізати окуповані райони Донбасу, воювати за них до останнього українця... чи просто здатися на милість ворогу?
Як вибрати серед дуже поганого, щось найкраще – я не знаю, тому й бажаю молодому президенту сили та наснаги для вирішення державних проблем!

Для мене безсумнівне інше – замість того щоб допомагати президенту Зеленському в пошуку виходу із глухого кута, найбільш впливові медійні демагоги провокують дурнуваті агресивні дії вуличних шлюх та захмелілих від безкарності хлопаків.
Вони цілеспрямовано провокують тих убогих, які якраз і передозовані наркотичною свободою слова…
---------------------------------------------------------------
Професійні канальні гавкуни – якої вам ще свободи слова не достає?
Яку свободу слова забирає у вас Зеленський?
Невже ви думаєте що українське суспільство сліпе й не бачить того, до якої степені ви розперезані в своїх висловах та негативній пропаганді.
Яка інформаційна свобода слова вам ще потрібна?
Хіба те, що ви нахабно і відкрито витворяєте в Україні на деяких антидержавних приватних каналах – можливе в цивілізованих демократичних країнах?

Ви, професійні брехуни – ви вже ДІСТАЛИ українців своїм замовним скоморошним скигленням про якесь міфічне переслідування свободи слова.
Хіба ви не розумієте того, що ваша цинічна політична гра – яка націлена на електоральний рейтинг Зеленського -- прямою наводкою б'є по основам української державності?!
Може досить так недостойно гратися?
Досить, використовувати священне й непорушне право на Свободу Слова в своїх мерзенних політичних іграх.
Чуєте ви, політичні покійники – досить!
------------------------------------------------------------
І тобі, пане президенте – досить терпіти провокативні вибрики цих демагогічних негідників.
Тобі довірили керування державою більше ніж 73% громадян України – тож розумно і рішуче керуй!
Керуй, не давай слабини.

І всім цим лівим і правим майданним козоводам, економічним та військовим саботажникам – рішуче закривай злодійкуватого офшорного рота, безжально виривай ядовиті антиукраїнські язики та саджай на нари…
При цьому, побережи себе!

Побережи, бо в тебе неодмінно з'являться дуже впливові й підступні вороги, які можуть піти на все щоб уникнути лави підсудних.
Точніше, не «можуть піти» – а стопроцентно підуть на всілякі підлоти!

Тому й пану генеральному прокурору треба терміново розпочинати роботу із заморських офшорних схронів та відловлювати в них знахабнілу корупційну рибу.

Також СБУ повинно звернути увагу на тих язикатих фесьок, які не десь там в запльованому москальському підворітті – а в прямому вітчизняному ефірі на всю незалежну державу, висловлюють недвозначні погрози на адресу українського державного діяча…

Тобто, не така вже й невинна подібна «свобода слова».
По всім показникам, такі дурнуваті «глашатаї свободи» повинні підпадати під кримінальну статтю.
Бо їхні погрози – зовсім не невинні жарти 95-го кварталу!
----------------------------------------------------------------
«Моя хата з краю» – гарна річ, але не в даній аварійній ситуації в Україні. Я теж, доволі довго мовчав, та прийшов час кидати цю хату і братися за роботу…

Тож панове громадяни – чи не досить нам незворушно сприймати цинічні розгуляї знахабнілих демагогічних зграй та поширення брехливої канальної зарази?

Чи не час нам підтримати нашого президента і давати рішучу відсіч нахрапистим політичним козоводам як з Опоблошного, так і з Порохоботного табору?

Пропоную всім, хто має розум та об'єктивно оцінює вкрай тяжку ситуацію в Україні, ту ситуацію яку облишили в спадок президенту Зеленському його зловмисні клептоманійні «папередніки» – починаймо працювати.

До роботи друзі, пора більш активно підтримувати нашого молодого президента та українську державу. Підтримувати де можемо і чим можемо!
-----------------------------------------------
зі… блокування моїх критичних дописів на Фейсбуці (що вже декілька разів відбувалося) змушує шукати зацікавлених осіб, які запросять до співпраці й нададуть простір для моїх об'ємних публікацій…

…не заперечую проти поширення…

29.10.19