Для мене неотримання пенсії та якесь недолуге повідомлення про «проблемну дірку в ПФонді», як червоний колір для бика)))

Тож відразу ж, вкрай імпульсивно та гаряче я просто вимушений зреагувати на цю «дірку».

Невігласи тупоголові – проблемна дірка не в ПФонді, а в ваших дурних головах. І вам давно вже треба або зробити трепанацію черепа та зашити ту дірку, або змінити дурну голову!

Технологія організації політичних криз давним-давно відпрацьована і нинішня напівкриза з виплатою пенсій, мене зовсім не дивує.

Не дивує тому що хвиля революції пройшла поверхнево, а вкрай необхідна державі люстрація чиновництва – мізерно і сміхотворно.

І на жаль – ця революційно-люстраційна хвиля практично не зачепила намертво вкорінених в тіло української держави, багаточисленних каст нашого злодійкуватого чиновництва.

Це нечисті на руку касти нардепів-суддів-прокурорів, різнокаліберних державних голів та інших вчених і не дуже, секретарів-адміністраторів.

Практично всі ці касти, залишилися на своїх хлібних місціх. І Пенсійний Фонд – не виключення!

І в ПФонді – досі живе й процвітає оте пенсійне злодійство, яке було запроваджене ще в часи Азарова-Тигипки.

Бо як царював там пан Зарудний та його підлеглі – так і царюють!

Це ж не Азаров з Тигипком, це якраз пан Зарудний зі своїми підлесниками розроблювали грабіжницькі пенсійні схеми та впроваджували фантастичну нерівність в пенсійному забезпеченні чиновників та трудового населення.

Ті схеми, за рахунок яких вже було пограбовано біля двох мільйонів офіційно сплачуючих державі податки та збори, приватних підприємців. А скільки ще й кого пограбують – це тільки Небесам відомо…

Тому враховуючи помилки своїх батьків, які постраждали від такого системного шахрайства і дивлячись на ту вражаючу пенсійну нерівність — біжуть тепер світ за очі в далекі та близькі закордони, трудолюбиві молоді люди.

Біжуть, бо вже нестерпно отримувати за свою працю мінімалку і жити на неї!

В той час як зажерливі чиновні бандити отримують захмарні мільйони зарплат та премій.

Тому й біжуть працьовиті люди, бо вони вже не хочуть годувати своєю тяжкою, практично безоплатною працею — багаточисленних чиновних трутнів...

зі… одне не розумію – яка роль пана Реви в цьому тотальному пенсійному пограбунку?

Підписуючися під так званою пенсійною реформою, яка побудована на фундаменті грабіжницької пенсійної методики часів Азарова-Тигипки – він хоч розумів під чим підписується?

Чи наші закоренілі пенсійні махінатори – теж «розвели» його як сліпе кошеня?

26.07.18