Так хочеться вести розмову тільки про вічне та прекрасне, але реалії нашого посполитого життя ніяк не дозволяють цього робити. Бо знову і знову, їз-за чиновних дурнів при владі – нашу державу розхитують велетенські хвилі народного невдоволення.

Ось і на сьогоднішній день, Києв-град нахабно блокують та туди-сюди хилитаються хвилі бунтівних «євробляшників».
Блокують тому, що країною керують люди без державницького спрямування. Нема закону та порядку.
Нема суспільної поваги до людини, нема у нас свого Гітлера, який звісно ж бульдозером проїхався би по цим нахабним «євробляхам»!
Нема…. І наші дипломовані дурисвіти створюють такі незграбні закони, які невпинно тягнуть українську державу на світове політичне дно…

Яку сферу діяльності не візьми – всюди одне і те ж. Що трудові-правові-пенсійні-медичні-соціальні чи бізнес відносини – всюди повний гаплик.

Причини подібного державного «гаплика», очевидні.
Якраз від слабкості та корумпованості влади, напівбандитські «автобляшні» угрупування вирішили продемонструвати великим чиновним баригам свою силу і організованість.
І навіть спробувати знайти «кришу» в лиці деяких депутатів чи міністрів.

Я доволі прохолодно відношусь до Южаніної, але як людина державницького спрямування – підтримую те, що вона пропонує.
Не можна в державі вводити різні правові чи економічні підходи до своїх громадян. Не можна щоб за один і той же товар одні громадяни сплачували необхідні податки, а інші ні. Категорично – не можна!

Інакше, ті бариги які роками займалися спекуляцією, які відкрито організовувалися в ОБГ та вміють дужче кричати – будуть мати значно більшу економічну вигоду та гордо плювати на українські закони та своїх співгромадян…
А ті громадяни, які чесно сплачують державі необхідні збори – будуть завжди в значно гіршому становищі в порівнянню з тими, хто потайки чи відкрито осідлав подібні шахрайські схеми.
Тобто, хтось повинен понести відповідальність за подібну «євробляшну» дурню. І отой чиновний дурень, який протягував подібний закон – повинен піти під ніж)))

зі… подібне шахрайство вже сталося в так званій пенсійній реформі. Бо ті пенсійні махінатори, які лишилися при владі з часів панування Азарова-Тигіпка – нині професійно «прокинули» і нинішнього міністра пана Реву.
І він по-простецькі узаконив ту фантастично дурну норму, при якій ті, хто багато років чесно працював на державу і сплачував податки – нині отримали значно менші пенсії в порівнянні з професійними мінялами та базарними спекулянтами…

зі.зі… пан Рева не зрозумів того, що за таке очевидне пенсійне знущання – його чекає приблизно півтора-два мільйона енергетичних проклять від пограбованих подібною пенсійною «реформою», СПДешників!

12.07.18