Евангеліє від Івана: «Спочатку було слово…».
Коли мати на увазі під «словом» якусь ідею, то так напевне воно й було. І напевно, все пішло від ідеї…
Тому ще древньогрецькі та римські оратори шліфували свої промови до блиску, бо знали – хочеш щоб тобі повірили – говори рішуче, твердо і впевнено.

Тобто, коли відкинути ораторські викрутаси древніх і накласти їхню теорію на нинішній стан речей в нашій державі – то виходить доволі проста і очевидна річ.
Коли ти забажав когось політично надурити – тренуй горлянку та дикцію як Цицерон.
І обіцяй все і вся, говори так респектабельно та поважно, ніби дістаєш слова з алмазної трубки чи вирубуєш їх із граніту)))
Запевняю – наївні тупуваті простаки, слухаючи твоє карбоване промовисте кукурікання – тобі повірять і виберуть тебе чи в президенти, чи як мінімум – в депутати.

Тому, зрозумівши як можна постійно дурити народ, наші досвідчені політичні шарлатани взяли на озброєння цю древню методику обману і безкінечно дурять, дурять й дурять…
………………………………………………………………..
От і сьогодні, послухавши черговий менторський виступ головного радикала на засіданні кабміну – я в черговий раз впевнився, що ця політична фігура, явно хоче когось надурити.
Розумних людей Ляшко звісно не обдурить, а от лоповухих молодих чи пристаркуватих чоколатних телепнів – «розведе» на раз-два.
Те, що він теревенить, я вже чув десятки разів, а от реальних дій від «радикала», чи хоча б факту антикорупційних голосувань в Раді – жодного разу не бачив… Тільки слова, слова, слова...

Як не дивно, але останнім часом таким же чином діє і наш президент постійно проголошуючи подібні до ляшківських, шаблонні агітки та пропагандистські сентенції.
І я не можу зрозуміти від кого ж пішла поширюватися оця балаболиста заразна пошесть?
Хто ж кого так жорстко та надійно інфікував пустопорожнім карбованим фарисейством?
Ляшко пана президента, чи навпаки?

До речі – для суспільства показником громадянської позиції депутатів, буде голосування за Антикорупційний суд!
Тут пану Ляшку не треба довго і голосно бовкати на камеру, а треба тихенько і швидко натиснути на ЗА чи ПРОТИ.
Тож не дай боже, наслухавшись демагогічних гасел про «зовнішнє управління» чи «втрату суверенітету», наші недоторкані проголосують за лукавий проект поданий президентом.
Тоді можна відразу ж передбачити що і новостворений Антикорупційний суд, стане таким же корупційним, як і тисячі нинішніх судів України…
----------------------------------------------------------------

зі...тільки голосування з урахуванням думки і вимог Міжнародної ради експертів – дає нам надію що цей суд, почне садовити до в'язниці високопоставлених елітних корупціонерів.
Тобто голосування ЗА чи ПРОТИ цього суду – буде перевіркою на депутатську вошивість.
Таке голосування, покаже нашому суспільству хто ж дійсно хоче навести порядок в державі, а хто смертельно боїться реальної боротьби з природженими клептоманами та казнокрадами.

Покаже і виявить тих чиновних верховнорадівських трутнів і паразитів — в чиїх недоторканих головах завелися корупційні воші та гниди.
І до яких треба негайно застосовувати політичний дуст і дієву методику боротьби з клептоманами та баригами від Сашка Білого)))
Світла йому пам'ять!

6.06.18