Їбанаріум наповнений різними людьми.

Є люди гарні. Є погані. Є розумні. Але усі вони повірили у казку. Хоча розуміли що її не існує. Повірили в ідіота який є уклоністом. Хоча знали що це лайно. Усі знали що «Слуга Народу» це перейменовані «Молоді Ригіони», це ті хто просто грабував та знищував бізнес. Знали, знали що вони зрадники. Але повірили у якесь чудо. Яке нахуй вашу мать чудо? Ви бляді що, не знали що це? Що за люди? Що це буде? У вас, їбаньків мозок не працював? Телевізором закрило забрало? Ви правда вважаєте себе кращіми за россіян тоді? Розумнішими за них, якщо вами так само маніпулювали?

Так-так, вибирати з двох лайнів це та ще справа.

Ми знаємо що Пароша теж їбанат, що цей ідіот вичавив усі таланти, усіх з ким прийшов до влади. Так. Була коррупція була, й усі бачили це лицемірство, цю дегенеративну нездатність зробити реформи для нації й держави. Намагались їх робити так, щоб самим управляти потоками. Зараз це буквально роблять у відкриту, сруть вам в очі й роблять це у наглую. Крадуть й кажуть що це не так, а ви вірите? Знівичують вашу гідність. Вашу довіру!

Ви нація? Тоді як ви можете давати плюндрувати вашу Гідність? Надалі будете сидіти й бачити як останнє цей покидьок грабує? Він ж грабує не з +. Він просто грабує з вашого карману. Ваш карман. Нема грошей держави — це є ваші гроші.


А тепер спитайте себе. Ви б ганяли друга? Допомогли б брату попасти на посаду? Ви готові б сами з себе вичавити корупцію?

Бо корупція, якщо ви не відомо, 70% це низова. Це корупція персонально кожної людини.

А якщо ви будете суворі до себе. Тоді й тим виродкам у 30% нікуди буде дітись від правосуддя.

___

P.S.: Турція більш Європейська країна ніж Україна. Вам не соромно?

P.S.S.:Японія, Південна Корея, Тайвань, Східний Львів (Сінгапур) — теж більше Європа ніж більшість країн самої старої Європи. Де ваша пиха, гордість, гонор й бажання щоб стати одними з цих країн про яких будуть казати «майбутнє»?

P.S.S.S.: Це невеликий офроп. Намагаюсь зіграти на ваших почуттях гордості та честі. Щоб ви стали відповідальнішими. Я ще хотів сказати, що якщо свинопси намагаються «навести свої порядки» у вас, то чому б вам у відповідь не взяти на озброєння Римське Цивілізаторство. Щось на приклад «Ви хочете навести у нас порядок по своєму? Дякую, нахуй пішли. Ми зараз у вас наведемо порядок який нам подобається».

Але, Римське Цивілізаторство не приносило римлянам багато грошей, тільки контроль та потоки грошей які йшли через нього. Та Карфагенські коштовності ще. А так, він розділив Грецію та Македонію на такі частини, які конкурували один з одним, й ніколи більше не об'єдналися. Вони працювали на майбутнє.