Цікаво бачити цю московсько-польську ненависть до українців, у самих українців до самих себе.

Я вивчив українську як центральнолов'янську. Тому що з нею Я можу розуміти 90% інших слов'янських мов. Бо слов'яни не дуже далеко відійшли у лінгвістиці один одного.

Я коли почав вивчати вашу країну для бізнесу, Я зіткнувся з тим, що українці розмовляють зі мною россійською.¹

А потім Я зіткнувся з феєричним ідіотизмом коли мені хтось сказав що «він думає россійською мовою». Ці слова понижають IQ того хто це казав до двузначного рівня.²

Ці дешеві спроби захистити свою гнилу натуру та лінь заставляють мене блювати від відрази до таких людей.

Ця московсько-польська ненависть до українців до себе, з чого?

За те що ви розумніше їх, а вони тупіші?

За те що вони побудували культуру на вашій? (Про Московію ви знаєте, а про польську ні, їх культура побудована українськими меценатами, й те що вони прийняли католіцизм не вирізає з них українську ДНК.)

У сьогоднішньому світі ви маєте вчити мову лише Англійську у першу чергу. А далі вже ті, котрі вам подобаються.

Ваш обов'язок у повагу перед вашими коренями, знати й розмовляти та зберігати українську. А перед державою у якій ви живете — це ваш обов'язок знати її мову у повагу до держави яка вас прихистила.

Я правда не розумію, чого ви розмовляєте мовою агрессора? Може ви просто сдастесь, сядете усі на поїзд який вас вивезе до Сибіру на смерть?

____________

¹ — Іноземцям тоді навіщо ваша мова чи країна, якщо ви самі не розмовляєте вашою мовою, якщо ви себе не поважаєте?) Хто вас поважати взагалі то буде?)

² — Людина думає образами, мова лише інструмент їх передачі. Таким чином людство має властивість вчити інші мови. Кожен з вас думає образами, а словами ви обробляєте свої образи у інформацію для передачі даних.)