Я хочу россіянами страждання. Ні. Не бажаю. Це моветон. Я хочу. Й коли прийде час, Я як бізнесмен створю їм це.

Усі хто вважають себе «руззкє», хто вважає «а ми тут нєпрічом», усі хто вважає себе причастним до РФ, усім хто любить рашку, усім хто хоче жити у рашці, усім хто вважає що РФ повинна існувати — Я створю пекло по мірі своїх сил. Й к тому часу Я зроблю так, щоб у мене були сили та спроможності створити пекло хочаб на 50% їх країни.

Я хочу щоб вони страждали як корейці, котрих вони вивчили з їх землі у єбєня Казахстану на геноцид. У пустелю.

Я хочу щоб вони страждали як українці під час голоду й виселення у ті ж єбєня, завдяки допомоги корейців й кримців вони вижили.

Як німці котрих виселили у тіж єбєня після війни.

Я хочу щоб вони страждали як Кримці чи Нохчі, коли їх лишили їх землі.

Я хочу лише для россіян кращого, а як вони самі кажуть «на міру і смерть красна».

Ось Я хочу подарувати їм це благо.

Їх руками.

А для цього треба перемога України.

Але у українців Я не розумію дещо, так це їх доброти до свинів РОССІЙСЬКИХ (європеоїдів) котрі вбивають їх, а потім ці потвори сидять й кажуть «ето всьо палітікі!».

Цього ідіотизму Я ніколи не зрозумію.

Бо німців вилікувала лише масова відповідальність. Чого б це РОССІЙСЬКИХ дебілоїдів з історією геноциду з затертих років те ж саме не вилікувало.

Бо у 1991 році як Я зрозумів — українці відклали на час свою ненависть до россіян, повіривши у їх висери про те що «єта всьо савецкая власть била!».

Але після того як ці виродки показали свої справжні рила свинячі — пробачати зараз Я не розумію. Не розумію й людей, котрі на повному серьозі дозволяють свиням протягувати дорожку «дружби з мацквой» як Мертвечук й інші виродки.

Якщо ви с цим нічого не зробите, вас це з'їсть.

Бо Україна як Німеччина, ніколи не програвала війни, якщо билась тільки на одному фронті.