Яку ви націю будуєте? Українську? Чого россійською мовою?

Українська мова логічна та математична. Тому вона така мелодична. Тому її так було важко знищити, а не «великій боротьбі української нації». Ця мова вижила — тому що вона культурно й інтелектуально краща ніж россійська чи польска, румунська чи литовська, угорська чи киримли.

А тепер Я бачу ці свинячі рила, такі патріотичні що пишуть усе для українців россійською.

Знаєте як це для мене, іноземця виглядає?

Ви не поважаєте свою мову, а значить свою культуру. А значить й свою державу.

Я не повинен розуміти ваш ідіотизм спілкування на мові свинорейху. Я просто не розумію — нахєр вам ваша країна? Навіщо Я допомогаю вашій армії? Чого це ваші діти повинні розмовляти українською, якщо їх батьки, бидлота, єю не користується?

Вбийте себе. Вбийте та віддайте свою державу свинопсячому лайнорейху.

Вас ж не навчило ніхуя 20 сторічча, не навчило вас нічого толерування россійської мови, нічому вас не навчило зовсім толерування усяких Мертветчуків та жОПЗЖ.

Ну так хулі ви існуєте? Вбийте себе, віддайте території свої сусіднім державам, вони то на своїй мові говорять, й знищують вашу рішуче й беззаперечно.

А потім прийде свинопсячий Османй об'явить себе Римським Імператором. Бо це ваша провина. Бо це ви слабкі. Бо це ви спілкуєтесь мовою ворога.

P.S.: Якщо у є беззаперечний аргумен, котрий доведе мені, що вам потрібна россійська мова, прошу у комменти. Дуже радий буду почути.

Але якщо це аргумент в стилі «Я не вчив українську», то прошу справу мені теж показати, де буде написано що ви довбойоб чи розумово-відсталий. Щоб хоч якось клінічно ви довели мені, що спілкування українською для вас — це дуже важко.

А якщо у вас такого нема — здохніть нахуй, їбане свиняче бидло. Ви, свиномовні россіянохряки, навіть українці котрі збиваються у стаях за кордоном з свинопсами — культурне лайно. Ніхто.

Я як бізнесмен вам кажу. На котрого працює українець котрий не є частиною свинячих кол й успішний.

А тепер здогадайтесь самі де у Кореї та Німеччини россіянське низка існування.

Й чого Я з призирством ставлюсь до вас, спілкуючихся россійською. Ви нікого, окрім себе, не зможете впевнити що россійська мова — це не мова бидлогана, а може бути й культурною.

Нікого у світі.

Лише себе.

Але чи потрібен вам цей свідомий самообман?