Россіяни не повноцінна нація. Нація створена лише у 20 сторіччі, знищивши усіх розумних, увесь нобілетет, й створивши свою націю на основі тупості, ксенофобії й дегенератизма.

Не має не однієї країни, котра маючи дружні стосунки з РФ чи маючи їх мову — живе хоча б нормально.

Це неповноцінні люди, котрі навіть жити не мають право. Це виродки.

Але, також в РФ є багато Українців, 60% Сибіру та 80% Далекого Сходу це українці. Я вже мовчу про Кубань. Дивісться що ці тупі виродки зробили? Вони заставили цих людей ненавидіти себе, розстріляли коли вони створювали свою республіку усіх, заборонили українські школи, мову, усе. Там й досі у селах розмовляють українською. Там досі усі українці. Навіть зараз ФСБ забороняє не те що українські школи. Не те що українські класси. Вони закривають за допомогою ФСБ воскресні школи...

Це можна пробачити?

Вони вас ненавидять, тому що ви українці, тому що ви зберегли свою мову. Тому що ваша мова дуже легко вчиться іноземцями, й ваша мова логічна та більш научна. Тому що ви зберегли свою країну та свою державу, те що ви зберегли свою культуру, та зараз розмовляючи уараїнською, пишучи українською — робите її багатшою, яскравішою. А ця культура завжди завоювує усіх сусідній.

Океан Ельзи — співаючий українською, заставляє усіх вчити українську.

А Потап й Настя просто влились в лайно россійське, співаючи россійською, та пляшучи як клоуни на россійських конкурсах, як фріки.

Гриби — котрі в Україні ніхто й ніщо. Просто нікчеми. Й що? На лайні россійському навіть це... Ці поганки взішли.


Россійська нація, россійська культура, россійська мова — усе токсичне. Й навіть самі россіяни це знають, бо переїзджаючи з рашки до інших країн, становляться частиною інших націй, та їх діти вже навіть не розуміють россійську. Бо кожен з них знає — россійська мова та культура це рак людства.

Тому россійська нація й є неповноцінною.

Навіть не є нацією.

Це просто родоплемінний стрій який тримається на пропаганді з ТБ. Завтра почати їм казати що вони усі українці, вони будуть вважати себе українцями.

Нічогоне скріплює людину з Москви, та людину з Бірюльово. Це дві різні нації з двома різними менталітетами, буквально.

Єдине що їх об'єднує — їх телевізор.