Нещодавно прочитав статтю про те що Іслам не релігія пекла, створивша пекло на 1мільярд людей. А релігія миру.

У середньому — усі релігії, це релігії любові.

Ось тільки Християнство не каже, що можна знищувати іновірців, обманювати людей якщо вони не музлми. Обкладати їх даниною. (В Європі це робили Королі на свій розсуд, й частіше налоги брали з усіх, а релігія про це не має пунктів.)

В Україні є марення, що музліми нормальні люди. Але це тому, що ви живете поряд с християнами та Кьірьімльі, котрі для того щоб вижити — стали світськими. Кожен хто знає історію, пам'ятає що таке іслам з невольничих ринків Криму.

Я не кажу що іслам ворог. Я кажу що ви підписуєте знайомих вам музлімів котрі як ви, не дуже вірять у бога, а половина зовсім атеїстів — у музліми. Разом з шахідами, террористами та россіянами у один стан рівних людей вам по культурі.

Ви поки що країна другого світу. Країна у котрої погано з економікою, але є сильна перетираюча у ніщо система культурної єдності. Котра дозволяє усім пам'ятати свої корені, та бути й доповнювати вашу культуру, залишаючись українцями.

Не плутайте. Це Європа та Християнство дали жінці свободу. Це у Європі та Християнстві слово чоловіка рівне слову жінки.

В ісламі це все не так. В ісламі нема поваги до жіночих прав. Відрізання клітору — одна з практик у ісламі. В християнських країнах її ж немає?)

Можна довго кричати, що іслам тут ні до чого. Ну тоді іслам й не потрібен. Якщо він навіть виродків не може зробити людьми, у кого він перетворює людей простих?

В ісламі слово жінки коштує лише 0,5 слова чоловіка.

Ніхто з вас не вважає россіян рівними собі. Ніхто з вас не поважає їх. Й ніхто з вас не хоче буквально щоб його дружина/дочка опинилась у такому пеклі.

Інтерсекційний коммунізм, чи зараз Фемінізм — це війна світової революції проти культури, разом з виродками (як пекельні ісламські діри з лайном, де без європейців вони перетворили себе на лайно гірше за... Я навіть не можу навести приклад Європейської країни, щоб вам пояснити це...) проти цивілізації. Культури.

Це тільки ви можете гнитити інших. Навіть якщо ви ірландці котрі були рабами у США теж. Ви маєте привілеї, тому що ви білі.

З повагою до Фемінізму та Феміністок 2 Хвилі хочу сказати, що далі ваші наступники знищили поняття «жінки» та «чоловіка».

Вони знищують саму суть нації. Їм плювати. У них універсальне виправдання «за усе гарне, проти усього поганого», а погані в Україні будете ви — українці, коли видасте россіянам та зрадникам паспорт негромадянина. Коли обкладете налогами россіян, коли забороните россіянам вести бізнес в Україні.

Ви — будете тими, хто буде їх ворогами.

Інтерсекційний Фемінізм немає нічого спільного ні з фемінізмом, ні з якимись правами. Це ракова пухлина лівацької ідеології, котра прикриваючись слабшими, хоче проводити політику знищення нації.

Україна, Німеччина, Південна Корея, Японія, Тайвань — це країни традиційні.

Традиційні країни де чоловік — це чоловік. Він має обов'язки з народження, допомогати дівчатам, захищати їх. А коли одружиться — забечпечувати грошима свою дружину та сім'ю, та задовольняти дружину.

А дружина — це хранителька домашнього вогнища. Вона сама знає що робити, й як допомогати. Й її задача задовольняти також як її задовільняє її чоловік, та народжувати дітей.

Чому? Це у нас у крові.

Так це мої погляди. Й так, усіх хто в них не вписується — Я не вважаю навіть чоловіками та жінками.

Й ще дещо — россіян Я за людей не вважаю зовсім. Мабудь лише дівчат, й то тому, що вони дуже манкуртні, бо це у їх культурі — підкорятись сильному. Як й у всіх россіян. Але чоловіків россіян Я зовсім за людей не вважаю. Ну... Не можна пробачати розділ та оккупацію своєї країни. А вам не можна пробачати голодомор та геноцид. Й усе що раніше Я сказав.

Й як цю традицію намагались знищити коммуністи, так й вони це роблять. Тільки шляхи різні.

А суть єдина — зведення нації до нікчемного стану виродків.


P.S.: Ваші феміністки ще нормальні. Але як Я бачу, люди намагаються проводити це лайно.

Тоді вже є питання — це вони ідіоти (тому що в них є шанс зробити працю над помилками та створити ідеальну модель), чи це як завжди