Професор факультету гуманітарних наук Вищої школи економіки (ВШЕ) Гасан Гусейнов обурився тим, що російськомовне населення України не може вивчити мову країни проживання.

«Чому деяким россіянам здається, що россіянам в Україні не під силу вивчити до свого россійського ще і українську мову? Тому що, приїхавши, наприклад, в Берлін, ці розумні люди не дивуються, побачивши в тамтешніх кіосках газети не тільки на німецькому, а й російською і турецькою, сербською та французькою, грецькою і польською, англійською та італійською.

У Москві, з сотнями тисяч українців і татар, киргизів і узбеків, китайців і німців, неможливо днем з вогнем знайти нічого на інших мовах, крім тієї убогої клоачної російської, на якому зараз говорить й пише ця країна. Мова, з якого вийнято здивування: чорт забирай, а світ щось населений більш розумними і людяними людьми, ніж я і мої співвітчизники ».


Питання до хохлів, симпатиків РФ та симпатиків россіянам:

Зараз цю людину травлять за те що він сказав правду, а ви й далі дивитесь у цей сільський унітаз з ямою з лайном, й їсте звідти.

Ви справді Українці?

Не лінуйтесь відповідати ти хто ще дивиться на свинороссців, для себе.) А Я почитаю, мені як іноземцю цікаво побачити як своє рило виправдовують свинососи.)