Мора́ль (лат. moralitas) — система неофіційних уявлень, норм та оцінок, що регулюють поведінку людей у суспільстві, практична реалізація положень якої забезпечується громадським осудом.


Дайте мені засоби масової інформації — й Я зроблю з нації стало свиней. © Геббельс


Якщо усі знають приклад Нацистської Німеччини, то здогадайтесь в кого вони вчились.


Важливість моралі важко переоцінити.

Знищив суспільну мораль, зневілювавши людину до худоби, коммуністи змогли створити нації рабів. Й якщо б Україна мала більш ніж єдине покоління під кріпацтвом (Магдебурзьке право пам'ятайте, відмінив Ніколай І лише коли зміг взяти собі титул Короля Русі, змістивши останнього короля Русі з пристолу Республіки.) ви б були такими ж як Білоруси. Дебілами колонізованими. Чи зникли б як нація. Вас би просто не існувало б. Бо люди котрі поважають себе, виїхали б.

Але коммуністи насаджували культуру відсталого тягаря (РФ сьогоденної) як основну. А це не культура, це дуже погана копія західної системи. Що й знищило їх. Насаджувавши б українську як інстант, перенесли центр до Київа, они змогли б формувати з неї усе що завгодно. Бо культура України — це культура західного типу.

Це буквально культура котра в себе вбирає краще з усіх культур.

Зі Сходу — спільнотне осудження поганого поводження зі своїм тілом (те що зветься булінг, але у гарному сенсі, щоб людина слідкувала за собою, та була здоровою, бо тільки здорова нація зможе існувати), та налягання на інтелект (система тотальної освіти й важливості її, залишилось вам лише вкладати в неї 45-48% вашого бюджету, щоб надати кращіх професорів).


З Заходу — протестантизм, їх мораль, їх поводження з економікою та повагу до персоналії (бо протестантська етіка створила капіталізм).

Від муслімських країн — подлість, щоб перемагати муслімів та алгебру, цифри.

Африканців — не беру до уваги, бо вони свині як й свинороссці, більшість з них не вчить мови країн у якої живуть. Тупа худоба. На рівні россіянських свиней.

Й з неї можно було створити усе що завгодно.

Но їм не потрібно було це.

Їм потрібна була худоба, й вони це робили.

А вдалось їм, кожен з вас відповість на це сам собі своїми діями.

Бо людина від худоби відрізняється тим — що людина вдосконалюється.


Людина — це те, що слід здолати. © Нітцше


Уся ця стаття це посил брати краще та вчитись усім. А у вигляді критики, бо це краще заходить самокритичним українцям. Бо в вас є самоповага до себе, й бажання стати кращим. Бо у вас, українці, менталітет Капітана Америки.