Ви вважаєте себе силою?

Так докажіть це на справі. Ваші бумажечки в урнах нічого не важуть, якщо ви не відстоюєте свої права. Бо дехто голосував за зміни (не знаю, на що зважає людина голосуючи за блазня котрий відсмоктував кожному олігарху, та зневажав кожного у кого він не виступав, як Ющ та Пароша), дехто голосував тому що вважав що буде слабкіший, й тому пророссійський (цих розумію, зрадники вони усюди зрадники, такі й своїх дітей сжеруть щоб самим не вмерти, виродки людського роду), а дехто голосував за мрію (теж не розумію цього, але зіставимо це вам, бо хто Я, німець, щоб вам россказувати що треба вйобувати 24/7 щоб жити краще). А виливається усе сдачею суверенітету.) Правом України вирішувати свої справи та бути у своєму домі господарями.

Я розумію що не всі з вас це розуміють. Але представте що без гауляйте з свинорашки ви не можете у себе дома сходити навіть у туалет, без його дозволу переспати зі своєю дружиною, а ще вам він почне закидати, що ви йому не даєте свою дружину.

У вас що, зовсім нема гідності до себе?

Що, навіть своїх жінок не можете захистити?

Тоді як вас називати?

Ви тоді нікчеми.



Тим хто радикально проти Зеленського.

Я розумію несприйняття його. Розумію що ви не хочете ганьби більше. Тому.

Будьте розумніші. Треба не бодатись, а за гарні справи хвалити, за погані сварити. За відстоювання інтересів України підтримувати. За їх здачу — зносити.

Треба вам йому повістку робити. Ви активна частина. Зробіть з нього кобилу з горами, й хай біжить у потрібному напрямку.

Але ви цього не розумієте.


Що одні, що інші — ви не доросли до України.

Тому вас знищать.

Тому що у вас, що у одних, що у інших нема розуміння що Україна — це колективні ви.

У вас нема розуміння що той хто має український паспорт, твоя сім'я.

Інші країни це розуміють. Й Україна це єдиний шанс вашій нації не те що просто бути на міжнародній арені. Це ваш шанс відстоювати ваші інтереси.

Ваш інтерес — Угода з США зовні блоку НАТО, ваші інтереси інтеграція у ЄС, переймання їх системи де вона краща, копіювати усе що є у світі краще. Але не вступати до ЄС, як Норвегія. Щоб мати право на регулювання своїх активів, допоки своєю економікою ви не будете спроможні задавити Німеччину та інших. А ваша країна на це спроможна. Чи ви думаєте, що усі такі дурні як ви?) Ви думаєте що вас не знищать?) Ні, Я б теж вас почав знищувати, бо ви нова сила, та сильна країна можлива.) Це міжнародна політика.) Це є світ.)



Але як говорив Шевченко:

Наш-бо селянин, двигаючи на собі почесний тягар вікових національних обов'язків і бувши фактично спадкоємцем періодично відмираючої шляхти, – є, може, найбільшим аристократом серед селянства Європи.


А тепер прочтіть обов'язки аристократів Європи. Це тепер ви. Бо усі ваші аристократи розтворились у вас. Як аристократи Нідерландів у нідерланлцях, американські аристократи у американцях, корейські арестокрвти у корейцях.

Це тепер ви.

Закатали рукави, та почніть навчатись чужого, та свого не цуратись.

Усе що ви скопіюєте стане вашим постфактум.

Станьте новим Римом.

Новою Імперію.

Ви створили Імперії у сусідів, де кожен з них божився вважати вас своїм братом, й кожен зрадив.

Може тепер для себе попрацюєте?)

Або ви створите свою Імперію.

Або вас знищать.