Україна — Вкраїна, внутрішня земля. Як Дойчланд — земля народів. Але й як краї теж можна перекласти.

Україна.

Як багато в цьому слові.

Так назвали Рутенію ті, хто не хотів асоціювати себе з дикими дебілами після оккупації монголами. Й навіть не монголами а Золотою Ордою, яка й створила цих «ру[Runic "↯↯"]кіх».

Це нічого страшного.

Але ще ніяка з новостворених націй не була така нищівна до всього, до чого могла б дотягнутися. Вони знищували науку. Книги. Знищували літописи. Й Я вже не кажу про людей.

Це єдина нація котра знищила усе населення Рязані, Пскова, Новгорода, коли їх завоювала. Й главним матеріалом для нього були самі Московити. Єдина сила експансії. Й вони це розуміють. Тому й держава у них побудована за принципом — тотальної наруги.

Россіянами не рахують за людей їх влада.

Россіяни не рахують за людей усіх інших.

Вони раді бути першими халопами.

Вони себе дорівнюють до цієї соціяльної дробини.

Тому вбивати Чеченців, Українців, Казахів, Китайців, Корейців, Японців — для них це нормально.

Для них це способ отримати цю владу, котрою їх зробили вбивцями, у свої руки.

Мораль не діє коли це не твоя дитина. Та й яка мораль до своєї дитини, судячи з массових інцест насиллям у їх новинах.

Тому у їх глазах — ви ніхто.

Й це не їх проблема.

Це ваша помилка — якщо ви до них відноситись як до людей. Це ви дурні.

Бо в їх системі цінностей — допомога слабшому — прояв слабкості. Це лівацька країна лівацьких цінностей у максимальному їх прояві, правда усе це подається максимально детерміновано расизмом, що насправді й є лівацьким теж проявом. Для них буквально нема поняття слабкості, якщо ти сильніше за жінку «бьет значит любит»?

(Прим. Автора: Так само як й самі праві прояви, не є людськими.

Для всього потрібна золоте січення. Центристська позиція.)

Якщо їх дівчина закохалась у Чеченця — «чорнильриця», якщо у китайця — «промокашка» (бо вони були жовті мабудь).

Це усе й є їх світобачення.

Треба до них відноситись як що людей?

Абсолютно треба.

Питання лише у тому, коли? Кожний вирішує сам.

Я вважаю коли їх країна згине чи розпадеться на маленькі частини. Коли Далекий Схід віддадуть Україні, бо там 80% населення українці.


До чого це Я?

До того, що Я чую від вас — треба знищити країну.

Проджект Україна існує лише для однієї цілі — це дім для усіх Українців, дім їх культури та мови у буквальному сенсі. Дім не культури музею, а дім культури котру створюють українці.

Усе те що створено українською — це українська культура.

(А з колишніми імперіями за своїх людей у їх пантеоні поборитесь, коли навчитесь свою культуру робити. Сильну. Й судячи з Океану Ельзи, у вас це швидко та гарно виходить. У буквальному сенсі — для цього ви повинні бути конкурентносдатні, бо тоді ваші заяви будуть підкресленні сьогоденними досягненнями. Що цінується більше.)

Буде цей проджект успішний, чи знову замість того щоб працювати над ним, довго та нудно, ви його знищити, вирішувати вам — Українці.

Бо якщо у вас держава в якій у вас не своя мова. У вас нема держави. Та й без держави знищувати можно безкарно. Спитайте у курдів.

На щастя Я не українець.

Але Я стільки витратив на вашу армію, з моїми друзями, що буквально вимушений писати цей пост пояснюючи елементарні речі.