Дорослі люди. У центрі Європи. Не доросли ще до своєї країни інтеллектуально. Бо країна у такому положенні географічному не може дозволити бути собі зацикленною на собі, не може дозволити бути собі слабкою. Не може дозволити бути собі дурною. Інакше вас знищать сусіди.

Бо ви — це є країна.

Головне вам її не програти. Бо цього разу вас свинопси знищать. Когось руками, а когось будуть зневажати як худобу, котра не захищалася, будуть знущатись, як зараз з бурят й інших, щоб вони називали себе усі «русскімі» чи «россіянами». Але вас знищать. Вашу історію розітруть. Ваші діти та онуки будуть вмирати, але вже за Россію, без ніякого вихлопу. Бо як россіяни, так й ви там будете ніхто.

Й ми розуміємо усе це, як ви, так й Я. Я не вважаю що ви тупі.

Я бажаю щоб Україна була українською. Й ніякої россійської.

Але дозвольте вам дещо розповісти:

Хтоб не був президентом, гроші на вашу країну є лише у колективного Захода. Це значить, що кожний президент що у вас буде — буде йти на Захід.

З свинопсами ви не домовитесь ніколи. Щоб домовитись з ними, вам треба зробити Гінесівський рекорд, масове сеппуку усього населення вашої країни. Бо ви їм не потрібні, їм потрібна земля, а не люди. (Згадайте куди відправили німців з Кьонігсбергу, чи татар з Криму, чи чеченців. Да що Я вам навожу приклади — вас мільйонами знищували просто так.)

Тому усе буде Україна, як говорить мій друг. Зісталось щоб слово Україна стала синонімом успіху економічного та інтеллектуального на міжнародній арені.