Дівчинка повинна бути слухняною, терплячою, тихою, милою і в жодному разі не перечити авторитетам. Пам'ятати, що старші завжди знають краще, що їй потрібно. А якщо її побили чи примусили щось зробити силоміць – сама собі винна. Найкраще, що вона може зробити – це мовчати і терпеливо «нести свій хрест».

Тож в яку би не потрапила халепу – чи то темний скверик, чи пологовий – головне сліпо довіритися тим, хто краще знає, що і як робити з її тілом.

1. Це ж обов'язок поліції – захищати своїх громадян – навчило її суспільство Задзеркалля! Нащо тобі та самооборона?!

2. Це ж обов'язок лікарів – професійно вести вагітність та приймати пологи!

3. А ще є реклама… З реклами дівчинка дізнається, які противірусні препарати потрібно спожити, коли вірус вже близько; які ліки дати дитині, коли та кашляє, яку таблеточку ковтнути, коли болить горло…

Реклама у Задзеркаллі має такий же вплив, як і стереотипи суспільства. А ще в Задзеркаллі дуже люблять коронувати і надавати титули. Мовляв, ось цей у нас професіонал «від Бога»..

Тільки біда одна… У Задзеркалля ми потрапили із багажем від совка. І для того, щоб вийти з епохи новітнього гламурного, але не менш дрімучого Середньовіччя, ми таки повинні домовлятися про нові правила життя.

Як бачимо, написи з реклами «самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я» необхідно дублювати до кожної описаної ситуації:

1. «Невміння себе захистити у темному провулку – може скалічити ваше життя»

2. «Надмірне захоплення авторитетами може приспати вашу пильність і навіть спричинити трагедію».

3. «Відсутність потягу до самоосвіти і саморозвитку залишає вас у Задзеркаллі навічно…»