Два тижні тому з'явилася заява російського нациста, а за сумісництвом експерт МГІМО Міхаіла Александрова, який закликав бомбардувати українські міста. Днями його думки продовжив інший Міхаіл — Хазін, російський економіст та політолог, який закликав розділити Україну, деукраїнізувати її, а всіх незгодних частково ліквідувати, частково вислати на Далекий Схід.

Зверніть увагу, що його слухачі задоволено посміхаються. Будьте певні, більшість росіян так само буде посміхатися, коли почує про розподіл України та про часткову ліквідацію нелояльного населення.

Показуйте це відео кожній тварюці, яка буде кричати про русофобію та запитувати «За что вы нас так не любите?» Не любимо саме за ці висловлювання і за ваші задоволені посмішки.
-------------

Хочете допомогти дітям в зоні АТО та військовим? Звертайтесь до мого друга Олега Піротехніка. Перевірена людина. З ним ми часто їздемо разом. Олег їздить в АТО регулярно, мінімум двічі на тиждень, в різні міста, до різних підрозділів , завжди по суті. по реальних потребах.

4149 4978 5466 2642 Абрамычев Олег, Приват банк

Разом до перемоги!