Насправді, «многа ходов очка» у виконанні хуйла можна дуже добре зрозуміти. От не хоче він, щоб це турки збили те відро з гайками літаюче, тай годі. Чому? Дід своїми сліпими очицями бачить щонайменше три причини, які ну просто-таки плавають на поверхні, як та квіточка в ополонці.

По-перше, якщо признаватися, що турки виявилися ще більш... хм... навіть слова не підберу одразу... є таке німецьке слівце, "Tollkühn" — означає щось на кшталт «сміливий, аж клепки з довбешки повискакували», аніж це гадалося, і таки збили ту стареньку сушку — тоді можна тихо, без галасу, попрощатися з отим «Турецьким потоком», на який вже й гроші витрачені були, і яким вже й Україні з Євросоюзом загрожували.

По-друге, якщо робити якісь загрозливі ворушіння у бік турків, то вони, як вже визнані tollkühn, візьмуть тай перекриють Босфор з Дарданеллами. І що тоді буде робити Чорноморський флот? Правильно: грізно пускати бульки у Чорне море та ходити з Севастополя до Новоросійська та з Феодосії до Керчі. Як гумова качечка у ставочку. Бо як почне продиратися силою — тієї сили вистачить десь так хвилин на п'ять — аж допоки натівські ракети не прилетять. Це ж вам не українські кораблі віджимати... І якого милого взагалі тоді ота база у Криму була?

І більш на те — а як тоді, вибачайте, сирійський контингент забезпечувати? Повітрям надто багато вже ж не привезеш, а треба ще більш, ніж багато.

Ну, і по-третє: якщо визнавати, що це турки — то треба якось вже реагувати, бо цеж «удар в спіну» та «плєвок в ліцо», а розпалена сікільовим та всякими іншими соловйобами вата буде вирувати та вимагати крррррові. І як туйво реагувати? Нападати на НАТО? Перекривати постачання повій до Анталії та Стамбула? Не купляти турецькі пуховики та куртки? А біс його зна.

Певно, є ще багато інших причин, які не дозволяють хуйлу визнати, що ляпаса він отримав саме від турків, а не від «невідомої зенітки з Сирії» — відношення з Францією, яка з турками дружить та турецькі аеродроми разом з американцями використовує, відношення з Німеччиною, якій Туреччина може раптом таки допомогти та забрати взад отих біженців, яких хуйло до ФРН понатовкло, а нових вже не пустити... але, як дід вже сказав — він людина стара, сліпа і багато чого не допетрає. Тільки те, що на поверхні плаває.

Отака хуйня, малята...